PARTYINFO

 

SENSATION INNERSPACE

flyer
Datum konání:
19.05.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - 02 Arena
DJs:
Mr. White, Deniz Koyu, Mark Knight, Axwell, Sander van Doorn, Daniel Sanchez & Juan Sanchez
Info:
http://www.sensation.com
Popis:
vstup od 1250 czk
Line-up:
21:30 Mr. White
22:30 Deniz Koyu
00:00 Mark Knight
01:30 Axwell
03:00 Sander van Doorn
04:30 Daniel Sanchez & Juan Sanchez
06:00 End
Hosted by MC Gee
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Poslední informace k sobotní Sensation + line up Sander van Doorn na květnové Sensation!
Sensation představuje Axwella!

Nejúspěšnější a nejvlivnější remixér 21. století, člen slavné Swedish House Mafie, Axwell bude jednou z hvězd, které vás provedou sedmi stupni osvícení na letošní Sensation „Innerspace“. V sobotu 19. května tak vystoupí po boku dalších DJs, jakými budou Mr. White, Deniz Koyu, Mark Knight, Sander van Doorn a Daniel Sanchez & Juan Sanchez.

 

Tohoto světového DJe a producenta, který doslova drtí přední příčky světových hitparád, jak radiových, tak hudebních televizních stanic, snad není třeba představovat. Od svých teenagerovských let, kdy se sám učil tajemné vědě syntetizéru a dalších vychytávek k tvoření hudby, se dopracoval, až na jednoho z Top DJs ankety Top 100 DJ Poll, časopisu DJ Mag. Mafioso Axwell pro naši planetu vytvořil jedny z největších klubových hitů, jako například nekonečně upliftingovou skladbu „Feel The Vibe“, kde přetransformoval originální verzi skladby do taneční podoby a využil skvělého hlasu, krásné Tary McDonald. Ve spolupráci s dalším členem Swedish House Mafie, Stevem Angelem vyprodukoval skladbu „Tell Me Why“. Avšak rok 2007 opravdu upevnil Axwellovi status producenta, se silným komerčním hitem „I Found U“. Za zmínku stojí také fantastická skladba „Leave The World Behind“, na které spolupracoval s Laidbackem Lukem, Stevem Angellem a Sebastianem Ingrossem. Dále pak hit roku 2010 „Nothing But Love For You“ a samozřejmě taneční bomba loňského léta „Save The World“ v produkci Swedish House Mafie, která se dlouho držela na předních příčkách světových hitparád.

Není to ale jen úspěšná produkce, která z Axwella dělá hvězdu prvotřídního formátu. Miliony fanoušků po celém světě si získal také díky svému skvělému vystupování, kdy dokáže přepínat mezi housem, technem a electrem, bez jediné kapky potu. Všechny zpožděné lety, čekání na zavazadla, ranní taxíky a pozdní check-in v hotelech se vyplatil. Axwell je hvězda, která stoupá stále výš a výš a jeho produkce se již zapsala do historie taneční hudby. A aby toho nebylo málo, minulý rok byl také nominován na cenu Grammy. Kromě jiného je residentem světoznámého klubu Pacha, Ibiza. Očekávejte upliftingové a mocné taneční bomby od této superstar.

Vstupenky jsou v prodeji v síti www.sazkaticket.cz a na více než 6 500 on-line terminálech v ČR, které jsou umístěny na pobočkách České pošty, prodejnách tabáku a tisku, čerpacích stanicích, hypermarketech, atd. Vstupenky lze také zakoupit v síti Ticketportal.

Přidejte se a pozvěte své přátele na Sensation „Innerspace“ na Facebooku.

www.axwell.co.uk
www.facebook.com/axwellofficial 
www.myspace.com/axwell
www.youtube.com/axwellofficial

Swedish House Mafia – Save The World (Official Music Video):

 
Sensation Innerspace představuje line up! Sensation Innerspace míří do Prahy!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze Sensation Innerspace od Backoffky
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016