PARTYINFO

 

HOUSE ELEMENTS

Datum konání:
07.01.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Biodan (Roxy/Solstice), Slater (Tribal Vision), Tazz (ProgressiveSession.net), Roman Rosi (Blusound) & Tibi (Bukanyr.cz)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 100 czk
 
 
Sobotní House Elements v Roxy!

Lednová party House Elements v Roxy láká na sety předních domácích housových DJs Biodana (Roxy/Solstice), Slatera (Tribal Vision) a Tazze (ProgressiveSession.net). Pro všechny tři je charakteristická nakažlivá energie a muzika plná silných gradací a zajímavých zvratů. Bude to groovy, bude to valivé a hutné, bude to progressive a možná se budou servírovat i tribal rytmy. Bude to mejdan!

 

Tazz&Biodan, jakožto nerozlučitelná djská dvojice, pravidelně figurují na rozjetých přažských mejdanech společně již řadu let. Ať již na jejich rezidentní noci Sheexy House, na již ukončeném konceptu párty Believe, na vyjímečné párty na lodi Sheexy Boat či právě v oblíbeném klubu Roxy, kde oba téměř vyrůstali. Právě na jedné z Believe párty při vystoupení před legendárními Silicone Soul byl pořízen společný videoset této trojice djs, na který se můžete podívat zde:

 

 

Na novoroční párty s názvem House Elements si přizvali svého blízkého kolegu, dnes již mezinárodně uznávaného dje a producenta, dje Slatera. Jeho jméno je kromě jiného svázáno s domácím labelem Tribal Vision Records, který již řadu let překračuje svým jménem naše hranice. Dj Slater má na svém kontě řadu úspěšných singlů a EPs, (např. Virus, King of the Night, The Clap, ...) s remixy od jmen jako jsou 16 Bit Lolitas, Koen Groeneveld, Manuel De La Mare, Andrea Bertolini a dalších. O kvalitě jeho produkce svědčí i hlášený support od DJs jako jsou Laurent Garnier, Nick Warren, Mark Knight, Dave Seaman, D-Nox & Beckers, a dalších. Kromě hudební produkce dj Slater vystupuje na akcích spíše v zahraničí, za zmínku stojí hraní v klubech a na festivalech v USA, Indii, Japonsku, Mexiku, Španelsku, Švýcarsku, Velké Británii, Portugalsku, Holandsku, atd, včetně oficiálního supportu Ferryho Corstena na jeho turné po Japonsku.

V Roxy se vás také těší útulný Chill Out, kde se o vás postarají djs Roman Rosi z Bluesound DJs a Tibi z Bukanyr.cz. Vizualizaci celého večera bude šéfovat VJ Martin.

Uvádí Roxy promotion, open 22:00, vstup: do 23:00 zdarma, od 23:00 za 100 czk

www.facebook.com/events/181249518640736

www.roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016