PARTYINFO

 

FLOW

flyer
Datum konání:
21.01.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Ladida, Roman Rai (roxy prague/moving pictures), Fatty M (roxy prague)
chill out: Ondrej Psyla & Zjook
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 150 czk
 
 
Ladida: "Užívám si roli maminky"

Máme pro vás rozhovor s DJkou Ladidou před jejím sobotním vystoupením na akci Flow v pražské Roxy.

 

Ahoj Lindo pro začátek chceme popřát vše nejlepší do nového roku a hodně rodinných i profesních úspěchů...

Díky, taky přeju šťastný rok.

Jak zvládáš mateřské povinnosti? A je vůbec možné zvládnout úlohu matky a profi Djky?

Užívám si roli maminky, protože mít dítě je největší dar. Zvládnout se dá vše, když z toho mám radost :) Péče o dítě i profesní kariéra jdou skloubit dohromady s pomocí rodiny. Mé první vystoupení bylo 3 týdny po porodu, jeli jsme s partnerem a Evou Narou do Berlína, kde jsem hrála v klubu Tresor.

Nyní pojďme k party Flow. Co si myslíš o koncepci a hostech, kteří na Flow vystupují? Na Flow se za posledni rok vystřídali jména jako Audiofly, Guy Gerber, Nick Curly, Fritz Kalkbrenner, Dj T nebo třeba Oliver Koletzki.

Všichni jmenovaní jsou známí producenti a od všech jsem hrála aspoň 1 track. Zatím jsem se s žádným z nich osobně nepotkla.

Jsi první Djane, která se představí na Flow,myslíš si, že by tuhle party obohatilo zvát více Djane? Rádi bychom do budoucna pozvali jména jako Maya Jane Coles, Monika Kruse, Nina Kraviz, Miss Kitin nebo Allen Allien, která z nich by tě nejvíc oslovila?

S Monikou Kruse a Miss Kittin jsme mely 2 roky společnou rezidentní noc v Zurichu a jsme přítelkyně. Obě jsem pozvala do Prahy, Monika hrála na Unity v Praze, Miss Kitin vystoupila v Roxy a oba mejdany byly nezapomenutelné! Za pozvání by stála i Ida Engberg nebo Nicole Moudaber, oblíbenkyně Carla Coxe a Danny Tenaglia.

Stále cestuješ za hraním do ciziny ? Kam jezdíš momentálně nejraději?

Hraju pouze v Evropě, kvůli dítěti jsem nechtěla cestovat mezi kontinety. Tento rok začnu plánovat vice vystoupení zámoří. Už mi chybí atmosféra na parties v Jižní Americe a ráda bych znovu navštívila japonsko a Austrálii, kde mám přátelé.

Chystáš nějaký nový realese na tvém label Article? Nebo i jiných labelech?

27.2. vyjde EP na Recode records a před začátkem léta rmxy  mé nejuspěšnějšího EP Mundo. Jeden z rmxů bude od Luigi Madonna. Kromě této produkce pokračuje má rezidentní noc Dance extravaganza na Evropě 2.

Sleduješ intenzívně vývoj taneční scény? Jak tě oslovují nová jména, která jsou nyní na vrcholu,  jako Jamie Jones či třeba Seth Troxler?

Osobně mě nejvíce v současnosti baví labely Monique Musique, Kina. Z producentu je to M.in nebo victor Calderone.

Na co se tedy můžeme tuto sobotu těšit? Co si pro nás připravíš?

Bude to dobrý! Nic nepřipravuju a uvidím na místě, jaké tracky zahraju:)

 
Ladida hostem lednové Flow!
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016