PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
30.01.2012 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Kay & Tvzex
Live:
Anyway
Popis:
start 22:00
 
 
Anyway se v Roxy rozloučí se svými fanoušky

Poslední lednové vydání akce Free Mondays, která proběhne v klubu ROXY v pondělí 30. ledna, bude zároveň poslední akcí, na níž bude koncertovat garage-punková úderka Anyway! Čtyřčlenná kapela původem z Mělníka se se svými fanoušky hodlá rozloučit s plnou parádou a do ROXY si při té příležitosti pozvala energické stoner-rockery The Pooh a oblíbenou tech-punkovou dvojku Kay&Tvzex (Sunshine), jejichž divoké party Bounce! Bounce! jsou na domácí klubové scéně proslulé.

 

„Po více než deseti letech neunávného hraní, včetně několika zahraničních turné a čtyřech studiových albech, nespočetně kompilací a několika singlech jsme došli do stadia, kdy už nebylo možné z časových důvodů a rozlišností osobních preferencí věnovat se kapele tak, jak by si zasloužila, a tak aby byla udržitelná kontinuita a integrita toho, co Anyway vždy byli. Než do budoucna dělat nejaké konpromisy, dohodli jsme se, že radši už dál hrát nebudeme,“ říká k rozpadu Anyway frontman kapely Jirka Nedvídek.

 

 

Rozlučkový mejdan startuje ve 20:00. Jako první zahrají The Pooh, kteří mají na svém kontě už přes 300 koncertů a předskakovali takovým jménům jako Green Day, Billy Talent nebo Black Rebel Motorcycle Club. Po koncertě Anyway pak přijde na řadu již zmiňovaná dvojka Kay&Tvzex. VJovat bude AKA 47. Vstupné je ZDARMA!

Web: www.anywaymusic.com

bandzone.cz/thepooh

FB Event: www.facebook.com/events/141866412590575

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016