PARTYINFO

 

TECHNO ANIMALS

Datum konání:
28.01.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Boss (Dole Gate, Sk), Tchunhas (Deep Smoke), Adam Cloud (Proud Nation), Franke (djfranke.cz), LiVe (Deep Smoke), Ondra K
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00
 
 
DJ Boss již tuto sobotu v klubu Touster + rozhovor!

Na sobotu 28.1. jsme pro všechny milovníky a fajnšmekry techna ve všech podobách přichystali zbrusu nový mejdan s vystižným názvem TECHNO ANIMALS. Vybrali jsme pro tuto party skvělý podnik – club Touster, který v poslední době prošel několika kladnými změnami a právem se řadí mezi nejlepší kluby v Praze. A to nejen díky kvalitnímu a masivnímu zvuku, bez kterého bychom si tenhle mejdan tak nevychutnali, ale i díky příjemnému prostředí. Line up jsme vybírali s naprostou pečlivostí, aby si každý přišel na své.

 

Jako headliner se představí slovenský techno master, producent a DJ jehož pseudonym mluví za vše! Těšte se na BOSSe! Boss se řadí mezi TOP techno DJs ve střední Evropě a bezesporu je k tomu důvod. Jeho mixy jsou převážně tvořeny z jeho vlastní produkce, kterou světově vydává pod značkou DOLE GATE records. DJ Boss vytvořil více jak deset vlastních EPs, jeho skladby se objevují na mnoha kompilacích a jeho remixy byly přijaty za své u mnoha evropských techno DJs. Bossovo EP pod názvem Parametr One bylo dokonce vydáno pod hlavičkou labelu Kne ´Deep, za kterým stojí světoznámý DJ Rush. Dále spolupracoval s Mariánem Cekovským, Darou Rollins, Tokym, Dalem a s mnoha jinými. DJ Boss se jako jeden z mála na Slovensku dostal až na vrchol současné techno scény. To potvrzuje i seznam slavných DJs, se kterými hrál na jednom pódiu. Jsou to Dave Clarke, Speedy J, Jeff Mills, Westbam, Radial ,DJ Rush a mnoho dalších. Boss je prostě hvězdou všech techno parties a proto nesmí chybět na prvním díle pařby TECHNO ANIMALS.

Dalšími hosty jsou výborní DJs LiVe a Tchunhas, představitelé projektu undergroundového sound systému Deep smoke (Developing Artis). DJ LiVe, jehož styly se pohybují v rozmezí deep house, tech-house až techno, na tomto mejdanu zahraje exkluzivně svůj techno set a tím připraví půdu pro Bosse. DJ Tchunhas, známý především svými osobitými techno mixy, vás na premiéře mejdanu TECHNO ANIMALS rozhodně nezklame. Dále vystoupí DJ Franke, působící na české taneční scéně již od roku 1993, a který si zahrál po boku takových jmen jako jsou například James Ruskin, Inigo Kennedy, Industrialyzer Live. DJ Ondra K, kterého jste pravidelně slýchávali v rámci jeho rezidentní noci v legendárním houseboat klubu Bukanýr nebo v současné době v klubech YES, Chapeau či Roxy. A v neposlední řadě DJ Adam Cloud – pořadatel a rezident party TECHNO ANIMALS, člen projektu Proud-M DJs a Proud Nation Radio Show, který si pro tuto příležitost připraví deepovější techno lahůdky a jeho set bude tím pravým na rozjezd celého mejdanu!

Tento premiérový line up v kombinaci s výborným zvukem v klubu je zárukou skvělého mejdanu, na kterém byste rozhodně neměli chybět!

 

ROZHOVOR DJ BOSS

Co tě k tomu vedlo stát se djem a producentem?

Neviedlo ma k tomu absolutne nic proste to prislo. Prva bola produkcia a nato nadviazal djing a hranie. Vsetko slo uplne spontanne a hlavne bola uplne in a doba ako je dnes.

Máš/měl jsi nějaký hudební vzor? Jací jsou tvoji oblíbení DJs/producenti?

Zozaciatku to bol dj rush ked hral este techno. Potom som sa zacal sustredit na slovensky sound. Producenti dnes Umek, Loktibrada, Bas Mooy, Luke Slater a dalsi.

Hraješ live?

Live zatial nehram ale mozno casom s niekym v kooperacii.

Jaký program a techniku používáš pro svoji produkci?

Sound forge, ableton, cubase, fruityloos.


Jsi spokojený s tím, co ti tvá produkce vydělává? Stačí ti to na živobytí, nebo ještě děláš něco jiného?

Naplna to moj zivot a na zivobiti to staci cize som spokojny.

Ve kterém klubu, či na jakém festivalu jsi si nejvíc užil svůj set?

Tento rok som si ho dost uzil na Machaci (Chcemeslevy.cz stage)

Cítil jsi se na nějakém vystoupení jako „velká hvězda“?

Nemam hviezdne maniere takze kazde hranie beriem rovnako profesionálne.

Kdyby jsi nebyl DJ/producent, čím by jsi se živil?

Pomahal by som Tokymu na plantazi takze asi tiez plantaznik ako aj on.

Jak by podle tebe měl vypadat ten nejlepší klub?

Z pohladu navstevnika : velke bary, kvalitni zvuk, moznost mat k dispozici aspon stand by stolik, a podpultovy tovar. Z pohladu dja: Kvalitne podminky na hrani, utulny backstage, prijemna spolocnost a pristup k baru.

Jak vidíš nynější slovenskou scénu a co by jsi chtěl na ni zlepšit?

Scena z pohladu kluboveho techna sa vracia spat k undergroundu. Uvidime ako to dopadne.

Hodně hraješ i v Čechách, co si myslíš o české scéně?

V cz zije klubove techno v malych klubech vid Touster ale aj na venkove. Vela klubov u Vas pravidelne podporuje tieto akcie a chodia na taketo akcie vecsinou ludia za hudbou, co ma tesi.

Jak se těšíš na vystoupeni v rámci party Techno Animals v Tousteru?

Do Prahy sa vraciam vzdycky rad takze si hranie v Toustru urcite naplno uzijem a pokalim s Vama.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016