PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO

Datum konání:
14.01.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Jamal DJs, Flyplender, Ironic, Shimita, LamyCZ
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
My Name Is Techno v klubu Touster

Zdravíme všechny lidičky, kteří mají rádi dobrou elektronickou muziku a hlavně ti, co mají nejraději techno by měli zbystřit své smysly, neboť se 14.1.2012 pražský klub Touster doslova rozžhaví do ruda pod palbou techno beatů, na pravidelném techno večírku MY NAME IS TECHNO.

 

Pojďme si představit ty, kdo to do nás bude pálit hlava nehlava.

Jako prvními, kdo přijal pozvání na tento díl,  jsou ostřílení matadoři, velmi oblíbení DJs, producenti skvělých tracků se spoustou remixů (Unaffected rec., Keep on techno, Techno Addicted rec., Valvula special atd.), u nás hrající na všech velkých akcích, jmenujme např. Apokalypsa, Techno Masters, Pig Fest a mnoho dalších. Jsou to plzenští JAMAL DJs aka JACKR a MALDA. Na jejich vystoupení se velmi těšíme, bude to nálož techno beatů, až se Touster bude otřásat v základech.

Sekundovat těmto šikovným pánům bude dnes již pražský DJ, pocházející z Tábora, hrající taktéž na spoustě významných českých akcích a festivalech, pořadatel akcí a runner pro DJs v jedné osobě, DJ FLYPLENDER. I u tohoto mistra se těšíme na svižné technisko, tak se nechme překvapit, co si na nás nachystá.

Posledním pozvaným techno umělcem, bude mladá nadějná krev, velmi talentovaný a šikovný DJ, taktéž z Prahy a je jím DJ Ironic. Má v oblibě trošku pomalejší BPM, tudíž celý mejdánek pro nás bude otevírat a naladí nás na tu správnou techno vlnu.

Posledními, kdo Vám naservírují techno beaty z vinylů budou pražští DJs z Techno Connection a pořadatelé tohoto technodostaveníčka  LamyCZ a Shimita. Jak je u nich zvykem, nebude nouze o pořádnou old school techno nálož, tak jak to bývávalo za starých časů. Oba si nachystají něco speciálního pro tento hodně divoký večírek.

Tím bychom měli představené všechny aktéry tohoto techno mejdanu a nezbývá nám, než se těšit na 14.1.2012, kde se doufáme v hojném počtu sejdeme v pražském klubu Touster. Samozřejmostí je vstup zdarma a všichni společně odstartuje ve 21h.

Těšíme se na vás.

Techno Connection

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016