PARTYINFO

 

MINIMAL PEOPLE

flyer
Datum konání:
20.01.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Kaisersoze, Ravic, Marconi, Sonja, OtherVision
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 OtherVision
22:30 - 00:00 Marconi
00:00 - 01:30 Sonja
01:30 - 03:00 Kaisersoze
03:00 - 04:30 Ravic
04:30 - 06:00 ...who knows?
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Minimal People již tento pátek + rozhovor s DJem Kaisersoze!

Protože je první díl v roce 2012 jen a jen jeden, tak jsme pozvali mistra českého techna a minimalu, pana Kaisersozeho. Čas, vývoj, neustálý přísun novinek, výlety na zahraniční akce, chuť objevovat a experimentovat proměnily nekompromisního technaře Kaisersozeho v posluchače kvalitní experimentální hudby, ctitele minimalismu, který objevil už koncem devadesátých let. Na techno však nezanevřel. Na jeho set se opravdu těšíme, protože jeho výstupy ať už jsou zaměřeny na techno nebo minimal disponují nepředstavitelnou hloubkou a dokáží s publikem dělat ohromné věci.

 

Dále naváže energický DJ Ravic, který se aktivně věnuje djingu a promotérské činnosti již 15 let. V roce 1998 založil s legendárním Igorem Patakym agenturu Overthere, která jako jedna z prvních prezentovala českému publiku techno v jeho nejryzejší podobě.

Na Kaisersozeho set nás připraví minimalový specialista Marconi, který už několikrát zazářil ve svých výstupech na Minimal People a parket dokázal příjemně držet pod parou.

Residentka Sonja slibuje na tomto dílu opravdu vydatný a houževnatý set, protože oznámila neúčast na dalším dílu, způsobenou hraním v Brně. Kdo si jí tedy nechce poslechnut na Minimal People až opět v Březnu, tak má jedinou možnost na tomto díle! Začátek jsem věnovali naprostému nováčkovi z Brna a tím je DJ Other Vision!

Těšíme se na vás 20. ledna v klubu Touster!

 

Minimal People rozhovor s DJ Kaisersoze

Ahoj Jirko, jak se vede Dj Kaisersozeovi v Novém roce?

Naprosto skvěle, vše mi vychází a výbornou náladu aktuálně podpořilo včerejší hraní v bývalém Depu9 v Olomouci, kde jsem před lety začínal. Klub se teď jmenuje Atom, a pokud budete mít cestu kolem, určitě se tam stavte.

Bylo nějaké novoroční předsevzetí?

Nebylo, já si své neřesti hýčkám :)

V Praze se neukazuješ tak často, těšíš se?

Těším se moc, tak jako na každé hraní, a co se týká četnosti návštěv Prahy, tak bych si dovolil nesouhlasit, protože v Praze hrávám minimálně jednou měsíčně, ať už v Jedničce (R.I.P.), Goxu, Crossu, Radosti FX a v dalších klubech. Dřív to bylo ještě častěji, hlavně proto, že jsem bydlel na Žižkově :)

Byly doby kdy byl Dj Kaisersoze jako techno a Dj Aleph jako minimal, jak je to dnes?

V současné době to nerozděluji, hraji mix obou stylů, dokonale se doplňují a obohacují, obě jména jsou správně :)

Jaké máš dnes pocity z párties u nás v ČR?

Za uplynulý rok jen ty nejlepší, myslím si, že se lidi vracejí do klubů i na parties a skvěle se baví. Užívám si to.

Co ty a volný čas???

Vyplňuji ho do poslední minuty, se slečnou, sportem, četbou, výlety se psem, cestováním, vším, co mě napadne a těší.

Vzpomínáš ještě na doby Orion Hall a můžeš nám něco říci o historce se zlomenou nohou na vystoupení s Carlem Coxem?? (Prý si tehdy seskočil z podia v euforii a zlomil sis jí)

Na Orion Hall vzpomínám rád, přece jen to byla největší a podle mě nejlepší techno halovka v ČR, která domácímu publiku představila celou řadu jmen při premiérových hraních a pravidelně nabízela to nejlepší ze světové i české scény. Co se týká toho pitomého úrazu, tak tu nohu jsem si nezlomil, byl to jen pochroumaný meniskus, ale bolelo to ukrutně. Neskočil jsem v euforii, prostě se mi nechtělo obcházet pódium ke schůdkům, tak jsem si to zkrátil tou „nejlepší“ cestou. Hojilo se to dlouho a stálo to dost peněz a promarněného času, za blbost se platí :)

Máš nějakou vtipnou historku z hraní?

Těch je spousta, od úniku před agresorem, který si nechtěl nechat vymluvit, že Sepulturu ani jiný metal nehraju, přes omyl v podobě domáhání se hraní v diskotéce, jistého moderátora z jedné komerční TV, zatímco jsem měl být v nedalekém klubu až po nepublikovatelné příběhy :)

Na co se můžeme těšit v klubu Touster?

Na aktuální muziku, tech-house, techno, minimal, to vše v energickém mixu, který si snad užijeme společně na max :)

Tvé plány do budoucna?

Snad už konečně nějaká vlastní muzika, hard i soft jsem vybaven, takže ostatní je na mně.

Vzkaz pro čtenáře a posluchače

Stavte se 20.1. do Toustru a prosím vás, metal fakt nehraju :)

Ptal se Čéša

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016