PARTYINFO

 

MAGNETIC FESTIVAL

flyer
Datum konání:
07.05.2012 - pondělí
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
AVICII, Laidback Luke, Dada Life, Chuckie, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, David Tort, Oliver Twizt
Info:
http://www.magneticfestival.com
Popis:
start 20:00, vstup 790/890 czk (cena se bude zvyšovat), gold all inclusive 2500 czk
 
 
 
Druhé fotky z příprav Magnetic Festivalu od MHD
Avicii v Praze – poslední informace k Magnetic festivalu

Do premiéry Magnetic Festivalu zbývá už jen několik hodin! První Magnetic bude hostit hlavní hvězdu Avicii a dalších sedm DJs, jejichž show by vystačila s přehledem na samostatná vystoupení. V pondělí 7.5.2012, den před státním svátkem, je však můžete vidět a hlavně slyšet postupně všechny pohromadě (Laidback Luke, Dada Life, Chuckie, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, David Tort a Oliver Twizt) na jedné stagi. Hala PVA v Letňanech se během 3 dnů proměnila na gigantický klub, který tvoří v základu 4 velké tribuny po obvodu haly.

 

Několik kamionů techniky vybavilo „klub“ více jak 250m2 LED panelů (celá přední stěna haly!) a nejnáročnější zvukovou aparaturou L-ACOUSTICS - K1, která je nastavena přesně na tyto prostory. To vše bude doplněno nejmodernější světelnou technikou nad celou halou, která byla použita např. na Ultra Music Festivalu v Miami a v ČR doposud nikdy.

Vstup do areálu se otevře návštěvníkům ve 20:00. Vstupenky bude možné zakoupit na místě za 1390,- (základní vstupné), kategorie GOLD – All Inclusive je vyprodána.

Pro aktuální informace sledujte: www.facebook.com/magneticfestival
MAGNETIC Festival pořádá Live61.
Hlavní mediální partner festivalu je Evropa 2.

DOPRAVA
Výstavištní areál PVA Letňany leží cca 300m od metra stanice linky C – Letňany. Podrobnější informace naleznete na stránkách  HYPERLINK "http://www.pva.cz" www.pva.cz

VSTUPY
Vstup do haly se otevře pro obě kategorie vstupenek shodně ve 20:00, kdy začíná také hudební produkce. K dispozici jsou dva vchody: pro majitele základních vstupenek a pro GOLD vstupenky, kde jsou zároveň také akreditace.

VSTUPENKY:
Vstupenky lze zakoupit v den festivalu  až do 19h v předprodejní síti Ticketpro. Prodej vstupenek bude také přímo na místě za 1390,- Kč (základní vstupné). Vstupenky budou kontrolovány na turniketech - klasické i e-tickety. Po opuštění prostoru festivalu pozbývá vstupenka platnosti, vrácenky se nevydávají.

PARKOVÁNÍ
V těsné blízkosti areálu PVA je k dispozici placené velkokapacitní parkoviště (otevřené od 18:00). Na menší parkoviště přímo před halu je vjezd zakázán.

FOTO/VIDEO
Je povoleno fotografování kompaktními fotoaparáty (kapesní). Profesionální a „zrcadlovky“ podléhají schválení pořadatele. Natáčení kamerou není povoleno.

OSTATNÍ INFORMACE

Kouření je povoleno pouze ve vyhrazených a označených prostorách (venkovní prostory). V hale platí zákaz kouření. K dispozici jsou šatny.

 
První fotky z příprav Magnetic Festivalu od MHD Magnetic Festival představuje: Laidback Luke AVICII hlavní hvězdou Magnetic Festivalu!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016