PARTYINFO

 

HOUSEBOX

flyer
Datum konání:
27.01.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Černá ovce
DJs:
Lucas Hulan (Nightphunk, Roxy Prague), Subgate (Creative, Studio 54), Finidi (Studio 54)
Popis:
start 21:00
 
 
Housebox @ Bar Černá Ovce již koncem ledna!

Bar Černá Ovce si vás dovoluje pozvat v pátek 27ého ledna na další pokračování mejdanu Housebox. Jako obvykle vystoupí resident Lucas Hulan z labelu Nightphunk Recordings, který si pro vás připravil speciální set toho nejlepšího z roku 2011.

 

Jako první host lednového Houseboxu vystoupí pražský DJ Subgate, který je znám svou residencí ve vyhlášeném after podniku Studio 54 nebo v Chapeau Rouge. Tento mladý dj je také aktivní producent a jeho věci již spatřily světlo světa na labelech jako Nightphunk Recordings nebo na španělském vydavatelství Harkee. Každý druhý měsíc pořádá noc s názvem Creative, na které se již představili např: Deepchild, David Bowles, Manio, Orbith, Jerry, Da Moon a mnoho dalších.

Druhým hostem tohoto večera bude Subgatův kolega a kamarád DJ Finidi, který hraje také ve Studio 54 a v tuhle chvíli také spolupracuje s Ondřejem na několika hudebních projektech. Tento večer bude v rytmu House music, tak si vezměte pořádné cvičky a koukejte dorazit na mejdan měsíce do Baru Černá Ovce v pátek 27 ledna od 21 hodin se vstupem zdarma pro všechny tancechtivce! Jo a po celý večer se bude rozlévat

Morgan Spice za krásných 40czk. Tak a neni co řešit. Kdo nedorazí jednoduše nezažije a nezakalí!

Těšíme se na vás brouci:)

Bar Černá Ovce

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016