PARTYINFO

 

CRYSTAL PRESENTS MARCEL WOODS

flyer
Datum konání:
18.02.2012 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Marcel Woods, Laydee Jane, Marthy, Martin Gredner, N-Rico
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 220/280 czk, holky do 22:00 zdarma
Line-up:
22:00-00:00 Marthy
00:00-02:00 Marcel Woods (NL)
02:00-03:30 Laydee Jane
03:30-05:00 N-Rico
05:00-06:30 Martin Gredner
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Marcel Woods ve Fabricu už tuto sobotu - line up!
Marcel Woods přijede tuto sobotu do Fabricu - biografie

Již tuto sobotu se ve Fabricu premiérově představí špičkový holandský DJ a producent, MARCEL WOODS! Bude to v rámci pravidelné noci Crystal, která má ve Fabricu již několikaletou tradici. Můžete se těšit nejen na kvalitní hudební produkci, ale také na krásné Go-Go tanečnice, tématickou videoprojekci a příjemný personál. Navíc HOLKY mají vstup do 22:00 zcela ZDARMA! Tak neváhejte a již tuto sobotu přijďte do Fabricu!

 

A zde vám přinášíme slíbenou biografii Marcela Woodse:

Nedávejte Marcela Woodse do stejné místnosti jako krabici. Je totiž pravděpodobné, že to krabice nepřežije! Není to nic osobního, vysvětluje Marcel, Já jen nemám rád když mě do nich v uvozovkách někdo dává. Lidé se snaží definovat můj zvuk, styl a vliv na pouhý jeden nebo dva žánry, ale pokud jste mě slyšeli, pak víte že to je nemožné. Nemám rád kategorizování abych byl upřímný. Ja prostě do "krabic" nezapadám, nikdy jsem nezapadal, a nikdy zapadat nebudu.

 



Marcel Woods si za pouhé jedno léto velmi rychle podmanil spoustu tanečních parketů a festivalů. Global Gathering, Mysteryland, Dance Valley, Trance Eneargy, Gatecrasher Summer Sound System, Escape Into The Park, Planet Love a Sanctuary! A možná více než cokoliv jiného podtrhuje jeho rozmanitou hudební náturu to, že v r. 2008 jako jediný DJ v historii hrál na Sensation White i Sensation Black. 

Ve studiu má na svědomí některé z největších inscenací posledních let, včetně oficiální hymny Trance Energy 2006 „Advanced“, "The Pete Tong Essential Tune 'Monotone", Tiestovu oblíbenou „Inside me“ (2009) a hitovku „The lemon tree“. 
Navíc poslal na taneční parkety tracky jako vokálem inspirovaný 'Can't Sleep', plus remixy Maura Picotta 'Gonna Get Ya', remix pro Trance Energy 2009 'L.E.D. There Be Light' od Rank 1, a také jeho Sunrise Festival Anthem 2011.

Namixoval uspěšné kompilace pro Dance Valley (2005), HighContrast (2006), Trance Energy (2008) a Sunrise festival (2011). Sám zatím vydal 3 masivní kompilace, které vyšly na High Contrast Recordings a to: Musical Madness 1 (2008), Musical Madness 2 (2010) a Musial Madness 3 (2011), které jsou základem Marcelovy hudební filosofie ve kterou věří po celou jeho dostavadní kariéru. "Musical Madness" dává další body Marcelově dominanci a to jako elektronický umělec s koncepcí zametání všeho od termínů v klubech na těch nejlepších akcích, včetně "Godskitchen" a "The Gallery", až po získávání vysokých hodnocení od tanečního tisku.

Při ohlédnutí zpět za neutuchající Marcelovou tour v posledních několika letech je evidentní že jeho jeho jméno dosáhlo vrcholu uznání mezi clubbery v celosvětovém měřítku. To poznal hlavně na tour v Číne, Japonsku, Koreji, Tchajwanu, Singapouru, Thajsku a Kualu Lumpuru. Ale stejně tak i v Rusku a Severní Americe se vedla jeho tour k velkému úspěchu. V létě roku 2011 více než jedinkrát také vystoupil na Ibize na nocích "Judgment Sunday" v Edenu, "Gatecrasher" v Privilege a 3x na "Tiesto Club life" v Privilege.

Čas který Marcel nestrávil vystupováním po světě, aby ukazoval lidem svůj sound, strávil zavřený ve studiu a pracoval něm. Jeho single "Everything" zaznamenal první příčku v roce 2010 ve všech hlavních obchodech na stahování hudby včetně Beatportu, zatímco vzácné remixy, jako jeho oficiální předělávka Tiëstového "Escape me" a jeho boogleg Zombie Nation 'Kernkraft 400' zaujal snad každého na všech festivalech v roce 2009. Na jaře Marcel a Tiësto opět spojili síly s 'don't ditch' a po té Marcel Woods během roku 2011 vydává své nové klenoty jako '3Stortion' , 'Monotone', 'Accelerate',' Advanced' a 'Inside me'. Tyto tracky se rovněž v novém provedení ukáží znovu na jeho novém albu.

Nové album Marcela Woodse vyjde počátkem roku 2012. Toto album bude obsahovat nové skladby, ale i starší Marcelovy hit buď s jeho úpravou, nebo s úpravou kolegů DJů, kteří chtějí spolupracovat na zajištění více hudebního šílenství ve světě.

 
Fabric vám přináší dalšího velikána taneční scény, Marcela Woodse

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016