PARTYINFO

 

BOOGIE

Datum konání:
03.02.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Steve Littlemen (uk) & Lucas Hulan & Malkao, Fatty M., Vladimir Vladimir
Live:
Postmortum + Led Zeppelin Tribute + brišní tanečnice „Tornado LU“ & guests
 
 
Steve Littlemen již tento pátek v Chapeau Rouge!

Chapeau Rouge ve spolupráci s vydavatelstvím Nightphunk Recordings si vás dovolují pozvat již tento pátek 3. února na  další pokračování úspěšné deep tech housové noci Boogie.

 

Jako hlavní headliner bude tentokrát Steve Littlemen, který je členem deep jackin house projektu The Littlemen z Nottinghamu. Toto uskupení začalo skládat muziku v roce 1999 a od té doby mají na svém kontě přes 35 vydaných releasů na takových labelech jako např: Drop Music, Aroma, Funky Piranha, Tango Recordings, Lowdown Music, Muzique Boutique, Amenti Music, Nightshift Recordings, Blockhead Recordings, Umma Recordings, Procreation Music, Kolour Recordings, Shrewd Music a také na jejich vlastním labelu Mobile Trax.

Jejich tracky a remixy byli licencovány na kompilace pro takové labely jakými jsou Om Records, Sony Music, Cafe Del Mar, Salted Music a mnoho dalších. The Littlemen patří zcela jistě mezi špičku deep jackin a chicago housu a jejich um podporují takovvý umělci jako jsou Mark Farina, DJ Heather, Collette, Miguel Migs, Sneaky Sound System, Da Sunlounge, Inland Knights a další.

Steve Littlemen a Gav jsou také aktivní DJové a velmi častými hosty parties po celém světě. Jejich sety mohli slyšet v Asii, v Austrálii, na Novém Zélandě, v Jížní Africe nebo po celé Evropě. Steve Littlemen je rozhodně tím správným hostem naší únorové Boogie party v Chapeau Rouge.

Dále zahraje resident Lucas Hulan z labelu Nightphunk Recordings a náš olejový magnát Malkao. Bude to velká jízda jako obvykle, takže si nezapomeňte svoje partydisko jarmilky a koukejte dorazit.

Vstup do 23 hodin je zdarma. Od 23 do 01:00 bude vstup 50czk poté opět vstup zdarma až do rána.

Pro více informací klikňete na www.chapeaurouge.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016