PARTYINFO

 

SHEEXY

Datum konání:
04.02.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Biodan, Liquid A, His & Hers
Live:
Fox Tail Rockets + Anything Goes
 
 
Sobotní Sheexy s Tazzem & Biodanem!

V sobotu 4.2.2012 proběhne v Chapeau Rouge další z pravidelných nocí Sheexy House, jíž vévodí rezidentní dvojice djs Tazz & Biodan, kteří vám rozproudí krev v tomto mrazivém období pořádnou porcí house music!

 

Kromě tradiční zábavy vám tento večer nabídne opět rozmanitý hudební výběr plný novinek i starších neohrabaných pecek z djského repertoáru pohybující se na pomezí žánrů house/tech-house/progressive house music, jak tu již bývá zvykem.

Rezidenti TAZZ&BIODAN povedou noc hudebně spolu v jejich poslední dobou oblíbeném vystupování ve stylu back2back po celý večer. Budete si tak moci hudebně užít jak jejich deepovější rozjezdové polohy, tak rozjetý tech-house a samozřejmě nějaké ty známější pecky :)

Netřeba zapomínat že Chapeau Rouge má nově zrekonstruovaný Live Underground stage, takže opět disponuje se třemi hudebními stage s různorodou zábavou! Tento večer proběhne kromě Sheexy House v Dance clubu také v Live Underground stage koncert kapely Post Meridiem (jazz funk). Na horním baru se bude od ranného večera o zábavu starat dj Liquid A.

Takže přijďte si v sobotu odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Vstup je jako vždy zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016