PARTYINFO

 

EXPECTATION

Datum konání:
22.02.2012 - středa
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
MCB, Holda, Polapa
Popis:
start 21:00, vstup zdarma, special videoprojection, free fresh fruits
 
 
Expectation v pražském Styxu

Ve středu 22. února se uskuteční další pokračování párty Expectation v pražském Smart Clubu Styx, sídlícího nedaleko od zastávky metra Invalidovna, na adrese Sokolovská 144/349 Praha 8. Tentokrát si DJ MCB, jenž pro Vás celou akci připravuje, pozval zástupce kladenského BPM music baru DJe Holdu, který se těší na perfektní večírek v tomto originálním klubu.

 

DJ Holda se seznamuje s taneční elektronickou hudbou v roce 2007, kdy pořádal akci Millenium v pražském klubu Abaton. Samotnému hraní se věnuje od roku 2009 a mezi jeho oblíbené styly patří tech house, techno, ale i house. Za tuto krátkou dobu si stihl zahrát v Chelyabinsku, Male, Koh Samui, u nás v klubech Touster, Moo Bar, Titanic, My House… V minulém roce se stává spolumajitelem kladenského music baru BPM, kde je rezidentem a zároveň se věnuje i chodu podniku a produkci párty.

DJ MCB si pro Vás na začátek večera připravil speciální set jeho projektu Polapa, se kterým prezentuje mystickou chill out/downtempo hudbu. Celou akci tím nádherně zahájí a již od začátku Vás zcela určitě dostane do správné pozitivní atmosféry. MCB má pro Vás tradičně také připravenou nadílku té nejkvalitnější elektronické taneční hudby ve stylu deep and dark progressive. V jeho podání hudby se mísí vlivy jak house, tak i trance. Temná zákoutí dokáže oživit melodickými plochami a nebrání se ani dobrému breakovému tracku. Sound okořeněný správnou dávkou stupňujícího se napětí, tribalové zvuky, našláplý tepající beat, příjemné vokály a také špetka dnes již klasických progressive pecek. Vždy se snaží o zcela specifický sound a to podle momentální nálady či atmosféry v klubu. Jeho sety jsou promyšlené, nikoliv však naučené a rád také experimentuje se zvukem.

A další vychytávky? Atmosféru večera podtrhne nevšední a vychytaná hypnotizující projekce, která je nedílnou součástí celé show a dotváří tak dokonalý audio-vizuální zážitek.Na osvěžení pro Vás bude připravené čerstvé ovoce na baru. Design a atmosféra klubu vybízejí k nezapomenutelným večírkům. Legální holandské smart drugs, velký výběr energy drinků, 2 fotbálky, flipper, plně vybavené technicko-audiovizuální zázemí, background pro DJ´s crew a především překvapivě přátelská atmosféra a pohodoví lidé jsou zárukou perfektně propařené noci.

LINE UP

21:00 POLAPA

23:00 HOLDA

01:00 MCB

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016