PARTYINFO

 

O´SEEX: SAVE THE ORIGINALITY!

Datum konání:
16.03.2012 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Spartaque, Hydrophonic, Revis, Sony Vega, EliO, Patricia, Wally D, Quiks, Patrik Prelovsky
Popis:
start 21:00
Line-up:
Main stage:
21:00 Wally D
22:30 Revis
23:30 Sony Vega
01:00 Spartaque / UA
03:00 Hydrophonic
04:30 Quiks

2nd stage:
21:00 Carl W
22:30 Patrik Prelovsky
00:30 Doky
02:00 Patricia
04:00 EliO
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Vsaď na originalitu, O´seex na Flédě již tento pátek
Ukrajinská jednička DJ Spartaque míří na Flédu

Alespoň podle serveru topdj.ua (ukrajinský idj.cz) je právě Vitaliy Babiy, neboli DJ Spartaque, ukrajinský top DJ, který má hodně dobře našlápnuto mezi absolutní špičku.

 

Zatímco jeho vrstevníci na ulici nakopávali míč, on seděl doma za počítačem a učil se pracovat s hudebními programy. Zlom nastal v roce 2005, kdy se mladý Vitaliy přihlásil do soutěže "Jeans DJ Parade". Dostal tak možnost zahrát si v Charkově před třicetitisícovým davem a celkově se umístil na druhém místě. Tento moment odstartoval jeho kariéru, dostal možnost stát se residentním DJem v jednom z nejznámějších undergroundových klubů právě v Charkově s názvem Maska. V roce 2007 si ho všimnul label Virus Music a měl tak možnost zahrát si na slavném mezinárdím festivalu Global Gathering na Ukrajině. Jeho vystoupení mělo výborné ohlasy a DJ Spartaque se tak stěhuje do hlavního města Kyjeva a zárověň odjíždí na turné po celé Ukrajině.

 

 

V roce 2008 dosahuje v již zmiňované anketě na topdj.ua na 3. místo v kategorii "nejlepší ukrajinský DJ". Zato v kategorii "nejlepší track" dosáhl jeho "Zefir" na první místo. V roce 2009 ankety ovládl, když dosáhl na první místo mezi DJs, jeho radio show na KissFM byla zvolena za nejlepší a jeho dva tracky obsadily první a druhé místo. A takový úspěch měl samozřejmě maximální ohlasy. Začal spolupracovat s DJs jako Slava Flash nebo Egor Boss. Právě s posledně jmenovaným vytvořili projekt "Twenty Ten", který je známý díky úspěšným večírkům v kyjevském klubu Forsage.

V současné době se Spartaque přesunul z Ukrajiny a začal působit po celé Evropě. Zahrál si po boku DJs jako Tocadisco, Umek, Popof, Koen Groeneveld a mnoha dalších. Jeho tracky hravají nejslavnější DJs po celém světě. Vydává je na takových labelech jako 1605 Music Thehapy či Italo Business. V následujích dnech ho čeká turné po Rusku nebo Mexiku a při svých cestách nevynechá ani Česko, když 16. března navštíví brněnskou Flédu na party O´seex: Save the originality! Už se těšíme ...

set: soundcloud.com/spartaque/supreme9

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016