PARTYINFO

 

BASE MEET. UNIQUE

Datum konání:
17.02.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Colin Dale (UK), Pete Walk, Adam Cloud, Brady, Few, Revis
Popis:
vstup 100 czk
 
 
Colin Dale zahraje 17. února v Pekelnym Baru!

Populární pražský Club Pekelnej Bar opět hlásí nadupaný line-up se zahraničním hostem. V pátek 17.2 zde odehraje svůj dvouhodinový tech-houseový set ikona britské taneční scény Colin Dale.

 

Colin Dale začínal jako DJ už na konci 80. let, tedy v době, kdy taneční scéna ve Velké Británii byla na začátku svého pozdějšího mohutného rozvoje a vývoje.

V současnosti už patří mezi tzv. první ligu respektovaných a uznávaných DJs a navíc vlastní label ABSTRACT DANCE, na kterém vydává TECH – FUNK, progresivní techno a jiné odnože svižnějších beatú. Zároveň na tomto labelu vychází nahrávky Colinova projektu ACCES 58.

Jako DJ už procestoval skoro celý svět, včetně hraní v české republice, kde vystoupil již několikrát. Jeho dj-ování v Anglii se soustřeďuje převážně do klubů jako jsou WIGGLE, THE END a FABRIC. V klubu THE END, na noci s názvem ULTIMATE BASE, hrává po boku jmen jako: CARL COX, JIM MASTERS, FUNK´D´VOID, LAYO& BUSHWACKA, TREVOR ROCKLIFE a dalších slavných dj-ú a producentú.

Jako support je připravena pětice DJs české taneční scény. První z nich Adam Cloud, Pete Walk a Revis všichni členové projektu Proud-M DJs a Proud Nation Radio Show a rovněž rezidenti letního klubu Blue Bar na "české Ibize" v Doksech u Máchova jezera.

Dále zahrají tech-houseoví mágové Brady a Few, kteří produkují úspěšnou rezidentní noc v Pekelným Baru „UNIQUE“.

Všech pět DJs se podají nejlepší výkony, které budou výsledkem jejich pečlivé přípravy pro tento vyjímečný večer.

Na baru Vás osvěží skvělé míchané drinky, uchvátí pekelná barmanská fire show a speciální dekorace. A především bude posílen zvukový park o hutný, masivní bass!

Vstupné na místě bude za velmi příznivých 100,- Kč.

Pořádná dávka nefalšované taneční music od samého počátku - to vám přeci nesmí ujít!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016