PARTYINFO

 

TOUSTER PRODUCTION: SPACE DJZ

Datum konání:
24.02.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Space DJz, Flesh, Tokátko, Ufi DaMan, Elite, Marty Fish
Popis:
vstup 100 czk
Line-up:
21-22 Tokátko & Elite
22-23 Wilda & Taada
22-00 Schwing
00-03 SPACE DJZ
03-04 Marty Fish
04-05 Flesh
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Poslední info k vystoupení Space DJz v Tousteru
Space DJz vystoupí koncem února v klubu Touster!

Touster club and lounge si vás dovoluje pozvat na výjimečnou párty, kterou započne nová éra klubu. V tomto roce jsme si pro Vás připravili opravdu spoustu novinek a příjemných překvapení, která budeme postupně odtajňovat. Prvním krůčkem je nová rezidentní noc, která Vám pod hlavičkou "Touster Production" bude přinášet speciální zahraniční hosty, za podpory rezidentních djs klubu. Proto je nám velkou ctí představit Vám první zahraniční hosty, kteří mají v ČR početnou fanouškovskou základnu. Legendární dvojice světové techno scény SPACE DJZ.

 

 

Celý line-up podpoří naši rezidentní djs, kteří v tento slavnostní večer vystoupí ve speciálních techno setech. Přední česká djane Elite, která v současné době spouští projekt vlastní dj školy BeDJ v prostorách klubu Touster. Residentní dj párty Be Fresh Marty Fish, oslavenec a boss klubu Wilda, kterého v b2b setu podpoří dj Taada. A nesmí chybět ani trojice šílenců Flesh, Tokátko, Ufi DaMan.

Do prodeje půjde omezený počet 200 lístků, který bude k dispozici k zakoupení přímo na barech v klubu až do 24.2. Neprodané lístky budou převedeny do prodeje na místě.

Cena lístku 100kč / Price of ticket 100kč

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016