PARTYINFO

 

IMPRESS

Datum konání:
03.02.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Tripmain, Revis, Pete Walk, Dail Manene, Tokátko
Info:
http://www.facebook.com...
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Party Impress nově i v pražském klubu Touster již tento pátek 3.února

Tento pátek si zapište do svých diářů, protože se v oblíbeném pražském Toustru koná jedna z nejžádanějších malých klubovek u nás – Impress, která se již prezentovala v několika pražských klubech ale také na Moravě v brněnském Perpetuum a je naplánována do dalších klubů u nás.

 

Zakladatel a rezident tohoto skvělého mejdanu – DJ Revis, kterého snad není nutno už dlouze představovat, info na www.djrevis.cz, si pozval hned několik zajímavých hostů k vytvoření parádní atmosféry a výbornou muzikou!

Jako hlavní host přijal pozvání uznávaný DJ Tripmain, jeden z dvojice BonTrip, která je u nás známa především z velkých parties a festivalů sklízící velmi pozitivní ohlasy publika. DJ Tripmain také produkuje vlastní tvorbu pod značkou Lucardo Parena.

Dalším z hostů je matador převážně pražské taneční scény pan DJ, Pete Walk, který je rezidentem klubu Studio 54, který si právem drží post jedničky mezi českými after kluby. Prochy aka Pete Walk vystupuje na party Impress pravidelněji a vždy vhodně zapadne do režie plánovaného konceptu. Line – Up doplní talentovaný Dail Manene a rezident klubu Touster – Tokátko.

Více info také na: www.touster.cz, www.impressevent.cz, www.djrevis.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016