PARTYINFO

 

FLOW

Datum konání:
17.02.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Timo Maas (Rockets & Ponies/Ger), Roman Rai (roxy prague/moving pictures), Fatty M (roxy prague), Ondrej Psyla & Zjook
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup 150/200 czk
Line-up:
22:00 - 00:00 Fatty M
00:00 - 01:00 Roman Rai
01:00 - 04:00 Timo Maas
04:00 - ??:?? Roman Rai
 
 
Timo Maas již dnes v Roxy! Video: Timo Mass @ festival Monastery
Flow hledá nové talenty!

Už 17. února se v Roxy uskuteční druhý letošní díl pravidelné noci Flow, jehož speciálním hostem bude renomovaný německý DJ a producent Timo Maas. Proč Timo nedorazil na původní prosincový termín, nám ozřejmí rezidentní DJs Flow Roman Rai a Fatty M, kteří zároveň prozradí, jaké zajímavé novinky v koncepci téhle oblíbené noci právě chystají.

 

Ahoj kluci. Na Únorové Flow máte jako hosta Timo Maase. Pokud vím, jde o náhradní termín, jelikož v prosinci Timo Maas z nějakého důvodu nepřiletěl. Co se stalo?

Roman Rai: Timo měl snad údajně nějaké zdravotní problémy. Trochu nešťastné bylo, že se management ozval pouze e-mailem až v den akce, kdy produkční nesedí v kanceláři. Bohužel nepoužili mobilní telefon, a tak jsme se vše dozvěděli večer, až když Timo nevystoupil z letadla.

Fatty M: Odehráli jsme to tedy nakonec sami ještě s djem Schwa, který hrál na začátku akce. Lidí na parketě bylo dost, a tak jsme si noc i přes tu mrzutost docela užili.

Dobře tedy. Takže doufejme, že teď už vše proběhne na jedničku. Jaký bude lineup?

Roman Rai: Timo začne jako většina hostů v jednu hodinu po půlnoci a bude hrát minimálně do tří do rána.

Také jsem se od vás dozvěděl o novince, kterou na Flow chystáte. Povězte nám o tom.

Fatty M: Flow v březnu oslaví své druhé narozeniny. Myslím, že se nám za ty dva roky povedlo nastartovat úspěšnou noc a rádi bychom teď dali i možnost novým tvářím. Djs, jež jsou pro hudbu opravdu zapáleni, mají talent, ale ještě neměli tu možnost se pořádně předvést.

Roman Rai: Přesně jak říká Fatty. Rádi bychom nabídli mladým djs možnost se ukázat na party, která už je nějakýmn způsobem zavedená. A jak toho docílit? Na emailovou adresu djfatty.m@seznam.cz posílejte dva linky serverů jako je například Soundcloud.com či Mixcloud atd. První link by měl být na warm up mix. Jak si představuješ kvalitní warm up? To nás zajímá. A druhý link na peaktime set. Jak by jsi hrál jako hlavní host noci?

Fatty M: Oba dva sety si poslechneme a když někde vyčenicháme talent, který se hodí do naši koncepce noci..Bude vyhráno !

Zní to jako skvělá idea. Proč jste se k tomu rozhodli zrovna teď?

Roman Rai: Myslíme si, že nadešel vhodný čas :)) Především je Flow už v pozici noci, na které by mladé djs a producenty mělo zajímat si zahrát a měli by být ochotní něco pro to udělat. Flow by mohla být tedy i magnet a líheň nových talentů :))

Fatty M: Takže - mladí djs či producenti, nakopněte své mašinky, gramce či cds a posílejte mixy na výše uvedený email!

Ještě nám nakonec prozraďte kdo bude hostem na té narozeninové březnové Flow?

Roman Rai: Mamé zabookovaného Olivera Koletzkiho,Party s Oliverem měla minulý rok skutečně podmanivou atmosféru, takže se 23. března těšte na repete! Bude to stát za to :)

Díky moc za rozhovor a držím palce.

 
Flow - Viel Spaß mit Timo Maas!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016