PARTYINFO

 

MIXTAPE

flyer
Datum konání:
18.02.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Nikola Gala, Ezwell, Lucas Hulan, Vasquez, Pavel Faktor, Pete Brandy
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Nikola Gala v Yesu - anketa s DJs!
Nikola Gala na nové party Mixtape v Yes Clubu!

Pro některé z vás je už tato noc vedená mladým pražským djem Ezwellem známá z malého klubu Touster a pro ty, kteří o ní slyší poprvé to alespoň bude začátek ve velkém stylu. Noc, která se nese na vlnách šlapavého tech house a zasněného deep housu se vám tentokrát představí v novém prostředí a to ve vyhlášeném pražském klubu Yes, který je situován v oblasti bývalé Deminky.

 

Jako hlavní host v novém prostředí se vám představí řecký producent žijící v srdci světové elektronické produkce a to v Berlíně. Pravidelně se dostává do chartů na beatportu a vydává na labelech jako jsou: Rekids, Claap, Gruuv, Freerange records či Suara. Dost už tajnůstkářství jde o borce jménem NIKOLA GALA.

 

 

Jako support vás roztančí samozřejmě zakladatel noci Ezwell za podpory toho nejlepšího na české půdě. Prvním z řady je představitel českého labelu Nightphunk Recordings a česká houseová legenda Lucas Hulan. Jako další se vám představí dvojice, která vede značku Bpm.dj a s každým rokem získává více a více příznivců pro jejich šlapavý tech house sound. Nejedná se samozřejmě o nikoho jiného než o Pavla Faktora a Vasqueze. Posledním na seznamu, né však posledním co se hudby týče, je člověk, který už si prošel snad všemi kluby u nás a pravidelně vystupuje na dance rádiu v pořadu Clubmix. Je jím rezident pražského podniku La Musica Pete Brandy.

Takže nezapomeňte 18.2. se to rozjede v pražském Yes Clubu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016