PARTYINFO

 

BEATCASE

Datum konání:
11.02.2012 - sobota
Místo konání:
Jihlava - Soul Music Club
DJs:
MC Lindee, Ghonzales (Roxy, Beatcase), 2K (Shadowbox.cz, techno.cz), Pacosh (Ultima Crew)
Popis:
vstup 60 czk
 
 
MC Lindee, Ghonzales a 2K na akci Beatcase 11. února v Jihlavě!

Vokalistka Linda Hammelová neboli MC Lindee rozezpívá sety dvou šikovných drum´n´bassových djs s širokým hudebním záběrem.

 

MC Lindee

Lindu Hammelovou zná veřejnost především jako zpěvačku, nebo chcete-li MC Lindee, která vystupuje hlavně s drum&bassovými DJi. Lindee přijela do Prahy z Bratislavy přibližně před 10ti lety. Přes DJskou školu LIVC, kde pracovala jako koordinátor DJských kurzů, se dostala k DJům a MCingu, i když sama říká, že je spíš "vokalistkou", než že by ovládala ten pravý MCing. Jak se v této branži pohybovala, později přicházely taky nabídky jiné, například na nazpívání písní do reklam a písniček k slovenským i českým filmům, na kterých spolupracovala např. s Honzou Muchowem a dalšími. Aby navázala na tradici moderátorky v bratislavském Rádiu Ragtime, začala v Praze působit v Rádiu 1 a dodnes ji můžete slyšet ve vybrané pondělky mezi 12.00 - 15.00. Mimo své “civilní” práce se taky věnuje spolu s DJem Nailerem z Čech a slovenským DJem Juniorem projektu Red Bull Music Academy pro ČR i SR. V současné době již trochu upustila od zpívání pouze do d'n'b setů a častěji ji můžete slyšet v eklektických, nu-jazzových a broken beatových setech. V posledních době nazpívala tracky převážně pro české producenty, např. pro Filipa TBC, Blua, pro elektro - breakbeatový projekt Sci Fi Psi, Thoma Heriana aka Drama Jacqua a nejnověji přispěla na debut mladého producenta RTM v písni Shake. Její vokál je možné slyšet i na albu projektu Mythematica, se kterým jí pojí v současné době spolupráce nejintenzivnější.

DJ Ghonzales (Roxy, Beatcase)

Ghonzales se pohybuje na domácí taneční scéně od roku 1997. Je vnímán především jako drum´n´bassový DJ, ale jeho hudební rozpětí je mnohem širší. Na eklekticky laděných parties může během jeho setu zaznít dubstep, klasický funk s old shool hiphopem, breaks nebo abstraktní hip hop. Při jeho drum'n'bassových setech stojí střídání atmosfér a pocit před tvrdostí, charakteristické je prolínání deepových tracků s tvrdšími. Snaží se rovněž o rytmickou rozmanitost a své sety uzpůsobuje prostředí, ve kterém hraje. Je residentem nocí Bush a Beatcase v klubu Roxy. Společně s Philipem TBC stojí každý páteční podvečer za pořadem Beatcase na radiu Wave, orientovaným na abstraktní hip hop, dubstep a jejich příbuzné styly.

DJ 2K (shadowbox.cz, techno.cz)

Vedle crew techna.cz patří také pod Shadowbox.cz, kde se podílí na chodu webových stránek. S hraním začal v roce 2000 a už od začátku si zakládá na tom, že DJing je pro něj radost a zábava. Společně s IM Cyber je také podepsán pod hudbou k divadelnímu představení Discopigs a jednou za čtrnáct dnů v neděli od 19:00 spolu s Nitrousem připravují pořad Shadowbox na R1. Ačkoliv je u něj drum`n`bass stále na tom prvním místě, aktuálně ho baví také rovné beaty.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016