PARTYINFO

 

HOUSEBOX

Datum konání:
10.02.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Černá ovce
DJs:
Lucas Hulan feat. Filip Markes (sax)
Popis:
start 21:30, vstup zdarma
 
 
Housebox opět v Baru Černá Ovce!

Bar Černá Ovce ve spolupráci s Nightphunk Recordings si vás dovoluje pozvat v pátek 10. února na další pokračování party Housebox. Lucas Hulan si opět pozval výtečného a experimentálního saxofonistu Filipa Markese, který je znám díky jeho projektu s pražským DJem Yannickem.

 

Filip nehraje pouze s Honzou, ale také například s Oldrich Sic Jr, se kterým nedávno hrál v něměckém klubu Ideal v Augsburgu a ve vídeňském klubu Flex. Tento mladý a talentovaný saxofonista při svých živých vystoupeních používá kombinaci saxofonu a laptopu s efekty. Jeho hra na sax je vždycky pořádnou jízdou a dokáže roztancovat snad i mrtvého. Kdo nepříjde, ten prostě nezažije tento skvělý zážitek. Lucas Hulan si pro vás tentokrát připravil spoustu nových tracků, ale také jeho nové skladby s Petrem K, které zanedlouho výjdou na britských labelech Applepie Recordings a Wasabi Generals Records.

Takže se můžete těšit na pořádnou jízdu ve stylu Funky, House, Jazz, Nudisco, DeepHouse, Dubstep a Techhousu. Lucas Hulan se saxofonistou Filipem Markesem bude hrát po celou noc speciální All Night Long Set.

Akce začíná ve 21 hodin a 30 minut a pro všechny tancechtivce je vstup po celou noc zcela zdarma! Více informací naleznete na www.barcernaovce.cz nebo Bar Černá Ovce na Facebooku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016