PARTYINFO

 

B-DAY BASH

Datum konání:
20.04.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
CJ Bolland (be), Pavel Krejdl, Subgate, B.One.K, Kifli vs. Carrasco, Psychomatic (sk)
Popis:
vstup do 21:00 zdarma, poté 150 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Kifli vs. Carrasco
22:30 - 23:30 Subgate
23:30 - 01:00 B.One.K
01:00 - 03:00 CJ BOLLAND
03:00 - 05:00 Pavel Krejdl
05:00 - 07:00 Psychomatic
 
 
CJ Bolland již tento pátek - last info + soutěž

Ať již peklo bylo či nebylo, my vám ho tentokráte skutečně uděláme. Již tento pátek, 20.4. se v pražském Pekelném baru roztopí kotel a řetězy zařinčí, neboť zde vystoupí legenda a ikona nejen světové techno scény, ale elektronické hudby vůbec, dj a producent CJ Bolland žijící v Belgii ale pocházející z Anglie.

 

Tento již více jak čtyřicátník se nesmazatelně vryl do paměti všech českých party people, díky jeho frenetických vystoupeních na festivalových a halových akcích v Čechách ,na kterých se objevoval již od konce 90tých let.

Je autorem řady techno šlágrů jako jsou, The Prophet, Desolate, Camargue  a v neposlední řadě autorem soundtracku ke kultovnímu snímku Human Traffic  a singlu It ain´t gonna be me.

www.cjbolland.com

Naše české barvy bude hájit matador a rovněž legenda české techno scény dj Pavel Krejdl, jenž se naší scéně začal objevovat již v raných 90tých letech a bez kterého se neobešla a neobejde jakákoliv zásadní techno akce.

A jelikož se jedná také o akci narozeninovou, oslaví na této akci své kulatiny pražský dj B.One.K , který se po menší pauze vrací zpět na podium a jenž je znám svými energickými sety a mixy a mimo jiné rovněž svou produkční činností nejen akcí tanečních. A aby toho nebylo málo, dalším oslavencem na tomto mejdanu bude slovenský dj Psychomatic, rovněž známý svými frenetickými techno mixy.

DJ Subgate? Ano! Další zásadní posilou line upu je tento mladý, bezesporu talentovaný a z Liberce pocházející dj a producent Subgate, který za relativně krátkou dobu stihl to co jiní nedokáží. Častá vystoupení v zahraničí, na velkých i festivalových akcí v Čechách, vlastní producentská tvorba a promoterská činnost. Co dodat.

DJ Kifli vs. Carrasco. Tak tato dvojka nesmí chybět na žádném pražském poctivém mejdle. Tito šikovní kluci za pultem jsou známý svými dynamickými sety a úsměvy na všechny strany. DJ Kifli je mimo jiné neúnavným propagátorem a organizátorem pražského festiválku Cinda a velmi často bookovaným djem do každého řádného českého a pražského klubu.

 

Na tuto narozeninovou akci jsme pro vás také přichystali následující soutěž:

Kde a ve kterém roce se narodil dj a producent CJ BOLLAND?

Papua Nová Guinea 1971

Anglie 1971

Východní Německo 1970

A o co hrajeme?

1.místo- 1 x  Absolut Redbull Boat + 2 volné vstupy

2. místo- 1 x láhev sektu + 2 volné vstupy

3.místo- 2 x volné vstupy

Správné odpovědi zasílejte na email: b.one.k@centrum.cz nejpozději do čtvrtka,19.4. Výherci soutěže budou obratem kontaktováni.

 

Hvězdy na dotek? Tento pátek, 20.4. v Pekelném baru. Buďte tam, nebo nebuďte nikde!

Bohouš K. a Peklo crew

 
CJ Bolland v Praze: profily vystupujících DJs CJ Bolland v klubu Pekelnej bar - profil! CJ Bolland vystoupí 20. dubna v klubu Pekelnej bar!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016