PARTYINFO

 

B-DAY BASH

Datum konání:
20.04.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
CJ Bolland (be), Pavel Krejdl, Subgate, B.One.K, Kifli vs. Carrasco, Psychomatic (sk)
Popis:
vstup do 21:00 zdarma, poté 150 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Kifli vs. Carrasco
22:30 - 23:30 Subgate
23:30 - 01:00 B.One.K
01:00 - 03:00 CJ BOLLAND
03:00 - 05:00 Pavel Krejdl
05:00 - 07:00 Psychomatic
 
 
CJ Bolland již tento pátek - last info + soutěž
CJ Bolland v Praze: profily vystupujících DJs

Pavel Krejdl

Pavel Krejdl se na taneční scéně pohybuje od roku 1993, mnohými bývá označován jako první techno DJ v čechách. Mohli jste ho slýchávat v již legendárních klubech jako je Myš maš nebo Alfa, později v Radosti FX, Roxy. Dnes múžeme říci, že hrál snad ve všech našich klubech a na velkých parties – Orion hall, Unity party, LPC, Apokalypsa, Citadela, Cosmic Trip, Mácháč, Metronom, Hradhouse, Blue Nation, Boomerang-SK a mnoha dalších. Zahrál si i v Severním Irsku, Rakousku, MaĎarsku, Německu, Polsku, Holandsku, Chorvatsku, Slovinsku, Slovensku.

Pavel hraje techno, které je velmi pestré a barevné, často i ze tří gramofonú. V jeho setech se objevuje řada prvkú, chcete-li zvukú či samplú z jiných hudebních stylú (nejvíce z hip hopu), které pomocí scratchú zakomponovává do techna a tím vytváří velmi zvláštní efekty a nadšení u publika. Jeho oblíbené noci jsou techno akce v klubu Roxy, kde hrává po boku hvězd jako Jeff Mills, Dave Clarke nebo Dave Angel, v Paradogsu byli hosté na jeho akcích zvaných Skafunderground například Inigo Kennedy či Takkaki itoh, které spolu s Hardcellem, Damonem Wildem, Surgeonem, Jamesem Ruskinem, Joelem Mullem a mnoha dalšími uznává i jako velmi dobré producenty. Co se týče vydavatelských aktivit, Pavel namixoval pro Next eru uspěšné CD Techno energy 7, mimo jiných nahrávek asi jako jediný zkompiloval a nahrál český 12ti hodinový non stop mix. V únoru 2002 na labelu Techex 002 vyšel jeho první loop. Tvorbě hudby se věnuje spolu se svou DJskou školou nadále, ale nejvíce se snaží využít získaných zkušeností trošku z jiné stránky. Spolupořádáním parties, konkrétně Unity parties. První Unity party proběhla 29.03. 2002 v Praze na dostihovém závodišti v Chuchli (6000 people) se Space Djs, Oliverem Ho, Ladidou, Pavlem Krejdlem a Agentem. Bližší informace o agentuře Unity naleznete na www.unityparty.cz. Další Pavlúv projekt, na kterém se spolupodílí se svými přáteli, se vtipně jmenuje Kovo_shrot. Co si ovšem pod Kovo_shrotem představit, zústává zatím pro dobro věci utajeno. Pavel za dobu svého hraní prošel agenturami Planet Alfa (vúbec první česko-německá agentura, která v čR začala pořádat taneční parties s Marushou, Paul van Dykem či Westbamem, Pavel byl její první český DJ), Lighthouse a East base, ikdyž zároveň byl a stále je oficiálním DJem hudebního serveru techno.cz.

Pavel hrál po boku: Darren Price, Marco Carola, Darren Emerson, Gaetano Parisio, Inigo Kennedy, Regis, James Ruskin, Henrik B, Marco Nastic, Thomas Krome, Dave Angel, Jeff Mills, Samuel L. Session, Monika Cruse, Paul van Dyk, Westbam, Marusha, Joel Mull, Steve Bicknell, Takaaki Itoh, Toby Izui, Luke Slater, Space Djs, Oliver Ho, Marco Bailey, Hardcell, Ian Void, Mhonolink, Paul Mac, Leandro Gamez, Colin Dale, Cari Lekebusch, Liberators, Tasha killer pussies, Derrick May, Spooky, Fluke, David Holmes, Oscar Mulero, Mary, Dave Clarke, Xentrix, Christian Wunsch, Max Dulley, Christian Smith, C.J. Bolland, Craig Walsh, Corvin Dalek, Steven, Balthazar, Colin Shields, G-force, Geert.

 

DJ SUBGATE (BEEFPHUNK, CREATIVE PARTY, Chapeau Rouge)

DJ Subgate začal svou kariéru v roce 2001. Soustředil se na dynamické a nekompromisní techno zvuku. Díky jeho talentu, v relativně krátké době si udělal jméno pro sebe v severních Čechách, kde se stal rezidentem dnes již legendárního klubu Liquid. V roce 2003 byl přijata do agentury Dynamic Line agentury, známé jejich známým letním festivalem Shotgun Euro. Subgate je opět o krok napřed - s jeho record boxem objel velké a malé kluby po celé České republice, hostoval na řadě rozhlasových pořadů a stal spolupořadatelem festivalu Shotgun Euro. V roce 2005 přešel k agentuře Encore a tento rok se stal důležitým. V roce 2007 začal svou rezidentní noc Creative partiy. Ve stejném roce dostal nabídku hrát v sérii událostí od Vodafone v Karlových Varech Mezinárodní filmový festival, kde hrál s Lexy & K Paul a X-Press 2 . Jeho jméno se objevilo na line-up pro úspěšné afterparties po megaparties , jako jsou Transmission a Sensation White v Retro Music Hall v Praze. Rok 2008 byl opět pro Subgate rok plný změn a významných milníků. Vzal svuj record box do více než na daleké Srí Lanky, kde hrál na mnoha plážových parties.. Ještě jednou jeho zvuk prošel některé významné změny, od minimál a tech-house až po techno s prvky electro .Usadil se v hlavním městě Praze, kde vystoupil v prestižních klubech jako Roxy, Mecca, závratě nebo Retro Music Hall. 2009 byl také zlomovy.Byl bookovan na festivaly Cosmic Trip a Summer Of Love, High Jump a Openfloor, kde hráli nejslavnější Dj S a žive kapely z celého světa a přibyl na seznamu agentury Beefphunk, který hostil své prvotřídní akci v pražském klubu Radost FX. Jeho akce Creative přestěhoval do lukrativního Chapeau Rouge a dostal nabídku na residency do legendárního českého afterclubu Studio 54, kterou přijal. Kromě občasného djingu v zahraničí působí také intenzivně na své vlastní hudební produkci. V roce 2010 vystoupil znovu ve švýcarském a vzal jeho record box do Kostariky, kde hrál v Day & Night plážovém klubu a Rapsodia salonku v San Jose. Je součástí prestižních parties a známých klubech v hlavním městě, jako Roxy, Mecca, Chapeau Rouge a mnoho dalších.

Subgate vystupoval po boku / DJs jako jsou: Kabuto & Koji, Marko Nastic, Mark Dynamix, Lexy & K Paul, Murat Kilic, X-press2, Alexander Kowalski, Daniel Stefanik, Exium, Mario Ranieri, Shades of Gray, Exium, MIKE, Innigo Kennedy, D-Pulse, Roland van der Topen, San, Deepchild, Max Duley, Pantone, Romantic Torture, Kieran Bridley, Female, Paul Damage Bailey Kabuto a Koji, Marko Nastic, Mark Dynamix, Lexy & K Paul, Murat Kilic, X-press2, Alexander Kowalski, Daniel Stefanik, Exium, Mario Ranieri, odstíny šedé, Exium, MIKE, Innigo Kennedy, D-Pulse, Roland van der Topen, San, Deepchild, Max Duley, Pantone, Romantický Mučení, Kieran Bridley, žena, Paul Damage Bailey

Subgate vystupoval na následujících akcích a klubech: Cosmic Trip festival, Summer of Love festival, Pleasure Island, High Jump,Shotgun Euro, Openfloor, Sfinga, Route 333, World, Bassatack, Kentoya afterparty, White afterparty, Sensation white afterparty, Musica; Day & Night (Costa Rica), Unawatuna beach (Sri lanka), Rapsodia lounge (Costa Rica), Stairs club (Zürrich, Swiss), Saxophone (Basel, Swiss), Roxy Prague, Chapeau rouge, Fléda, Mecca, Retro Music Hall, Fabric, Liquid, Studio 54, Perpetuum, 7.Nebe, Bukanýr, Le Clan, PH++. Cosmic Trip festival, festival Summer Of Love a Pleasure Island, High Jump, Shotgun Euro, Openfloor, Sfinga, Route 333, Svět, Bassatack, Kentoya afterparty, bílé afterparty, Sensation White afterparty, Musica, Day & Night (Kostarika), Unawatuna pláž (Srí Lanka), Rapsodia salonek (Kostarika), Schody klub (Zürrich, Švýcarsko), saxofon (Basilej, Švýcarsko), Roxy Praha, Chapeau Rouge, Fléda, Mecca, Retro Music Hall, Fabric, Liquid, Studio 54, Perpetuum , 7.Nebe, Bukanýr, Le Clan.

 

DJ B.One.K

Zájem o elektronickou hudbu projevoval již od dětství a v roce 1995 navštívil svou první party v pražském klubu Sluníčko. V roce 96 byl spoluzakladatelem liveactu, jenž byl součástí soundsystému NSK a prezentoval se tak live hraním na analogové nástroje. Na konci roku 97 NSK opouští a dává se na sólovou dráhu DJe. Odroku 2000 se jméno B.One.K začíná objevovat na oficiálních akcích,ale zásadnější průlom zaznamenává v roce 2001,kdy se zúčastnil českého kola DJ Champu, kde obsadil 3.místo. Hudebně je dj B.One.K,vlastním jménem Bohouš Kocián,zaměřen primárně na groovy a funky techno s přesahy do electra,trance či tvrdšího techna. V roce 2001stojí uvzniku agentury resistance.cz, a startuje své vlastní akce nazvané Limited Vinyl Storm a zahajuje tímto i svou produkční činnost. V roce 2003 měl na starosti produkci v Music ClubuVeltruby a v témže roce společně se svým kamarádem zakládají první kolinsky klub Flash. Nejvýznamnějším počinem v této době byla realizace party Kamikaze Spacecarnival s britským djem a producentem Ben Longem ze Space DJ´Z.Pokrátké existence klubu Flash se sólově vrhá na produkci vlastních parties, mezi které patří Limited vinyl Storm nebo Flower Power. V roce 2004 díky dobré spolupráci s energy drinkem Kamikaze realizuje sérii parties jako jsou Kamikaze Technotribe, Kamikaze Redgun a co by dj a promotér je hostem v tanečních radiových pořadech Evropy2, radia Bonton a Radia Life. V roce 2005 ve spolupráci s jeho kolegou dj Carrione připravuje Open Air Festival KAMIKAZE REDSUN 2005,jehož konání bylo bohužel zmařeno úředn ímocí. Od roku 2000 do současnosti B.One.Kvystoupil ve většině významných českých klubech jako je Mecca, Fabric nebo pardubický L-Klub,na parties a festivalech typu Svojšice či Route333. Za svou kariéru se objevil po boku předních českých a zahraničníchdj's jako jsou Space DJz, Steve Stoll, Colin Dale, Inigo Kennedy a další. Odroku 2007 pracoval jako produkční firemních parties a zároveň komerčních akcí, na kterých vystoupily přední československé kapely, mezi které patří například Chinaski nebo Horkýže Slíže. Mimo toho se podílel na produkci dvou rockových festivalů –Rockový Slunovrat 2008 a Metalgate 2008. Začátkem roku 2009 B.One.K přerušuje svou djskou a produkční činnost a odjíždí z Čech do Londýna, odkud se v roce 2012 vrací zpět do ČR.

 

DJ KIFLI

DJ KIFLI startuje svou kariéru v roce 2001 na diskotékách ve východních Čechách. V roce 2005 dobývá podia prvních klubů, kterých za své působení navštívil 80 po celé České republice. Dostal se tak do podvědomí širokého párty publika. V roce 2007 dává vzniku své stále populárnější rezidentní noci s názvem Ambience, konající se v mnoha pražských klubech v doprovodu předních českých DJs. V roce 2008 připravuje své první festivaly, jmenovitě Route 333 a Cinda open air, které se těší stále větší přízni. Stává se také rezidentním DJem prestižního pražského afterklubu Studio 54 a stále častěji se prezentuje se svým osobitým hudebním stylem v dalších prestižních klubech. Sety vyzařují energickým nábojem, který je pro KIFLIho typický a jenž od roku 2008 v housovém podání piluje téměř k dokonalosti. Melodičnost, chytlavé vokály a silná basová linka - to jsou indicie charakterizující každý set tohoto mladého DJe. Na přelomu roku 2010 se DJ KIFLI stává téměř pravidelnou součástí renomovaných akcí u nás. Zahrál si již po boku kompletní dijejské spičky.

Styl hudby: House, Progressive house, Tech house

Tvůrce akcí: Ambience, Limited Edition, Housex Explosion, festival Route 333, Cinda open air.

Praha - Club 77, Bordo, Bukanýr, Cafe Touster, Jet, Lávka, O2 bar, STYX, XT3 Bar, Pekelnej bar, Disco People, Gecko, Vertigo, Stonx, Freestyle bar, Central Station, Ustuff, El Magico, Studio 54, Radost FX, Jet Set, Prdel, TAT bar, Havana, Mecca, K.U. bar, La Mirage, Kostel, Chapeau Rouge, Duplex, Yes.

Festivaly - Dance Energy open air (Chrudim), Summer Music Fest 2008 (Holice), Route 333 (Staré Ždánice) - Promotér Second stage, Meadow 10th - 2009 (Choceň), Bandzone 2009 - Mácháč (Chill out stage), Cinda open air, Teňo open air, Afterparty Svojšice 2011 (Svojšice), Afterparty Pleasure Island 2011 (Roudnice nad Labem).

 

DJ PSYCHOMATIC

PSYCHOMATIC – vlastním jménem Karol Dzurek sa narodil v roce 1978. DJ-ingu se věnuje od sřrední školy a hned po její skončení si koupil svoje první "gramce". V roce 1996 začal hostovat na akcích FUTURE BASS a PANTHER CENTRA v Martine, kde se seznámil i s ALIM, s kterým o rok později založil "booking" 5000Hz a začali organizovat svoji residentní noc s názvem "SAVE THE VINYL",na které zahrál mimo jiných i bratislavský DJ BENCO, a nebo D'n'B-ový KATO. S tou objeli mnoho klubů hlavně na Středním Slovensku. Momentálně žije v České Republice nedaleko Mladé Boleslavi, kde se hudbě i nadále aktivně věnuje. Jeho sety se pohybuji v závislosti od akce mezi HOUSE a TECHNEM.Kdo ho ještě neslyšel, tak neví o co přišel.Za mixem je to totální blázen. Jeho posledním úspěchem bylo společné hraní se Steve Travellem Na Bubble Tech-house Party v prievidzkem Caribic Clube. Momentálně největší dík patří Pavlovi Faktorovi, který ho zve na svoje akce."FAKT SUPER ČLOVÍČEK"

 
CJ Bolland v klubu Pekelnej bar - profil! CJ Bolland vystoupí 20. dubna v klubu Pekelnej bar!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016