PARTYINFO

 

PLUSMINUS

flyer
Datum konání:
20.04.2012 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Stefano Noferini (it), Laserkraft 3D, Dusti Zahn (usa), Beltek (slo), Joey Beltram, Angy Kore (it), Da Fresh live (fr), Marika Rossa (ua), Orbith, Jerry, Hydrophonic, B-Complex (sk), Philip TBC, Bifidus Aktif, No Money, Spool
Info:
http://www.plusminusparty.cz
Popis:
start 19:00, vstup od 399 czk, vip gold 2499 czk
Line-up:
Starobrno Main Stage:

19:00-20:30 Hydrophonic
20:30-22:00 Da Fresh live (Fr)
22:00-23:15 Stefano Noferini (It)
23:15-00:15 Dustin Zahn (USA)
00:15-01:30 Laserkraft 3D live (Ger)
01:30-02:30 Beltek (Slo)
02:30-03:30 Angy Kore (It)
03:30-04:30 Joey Beltram (USA)
04:30-05:30 Orbith & Jerry
05:30-06:30 Marika Rossa (UA)

ABSOLUT DnB Stage (La-Grotta):

20:00-21:30 Spool
21:30-23:30 Bifidus Aktif
23:30-02:00 B-Complex
02:00-03:30 No Money
03:30-05:00 Philip TBC

After party (La-Grotta):

05:30-06:30 Marrakesh / UA
06:30-07:30 CJ Fox
07:30-08:30 Patrik Prelovsky
08:30-09:30 Martini
09:30-10:30 Gat Electra Djs
10:30-11:30 Milhaus
11:30-??:?? DJ Mike
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
PlusMinus - poslední informace! Časový line up k páteční akci PlusMinus! Kde jsou nejlepší párty? Přece v Bobycentru! Důležité info k brněnské halovce PlusMinus
PlusMinus představuje další headlinery!

Sympatický Francouz Da Fresh - Arnaud Caschera se narodil v osmdesátých letech v malém francouzském provinčním městečku. K muzice se dostal poprvé už v nízkém věku, když poslouchal bratrovi desky. V té době to ještě byly kapely jako The Cure, Depeche Mode nebo zpěvačka Anne Clark. Sám Arnaud pak pokusil své štěstí ve vlastní rockové kapele, ale úspěchu se mu nedostalo.

 

Svůj velký zájem o počítače a techniku vůbec se proto rozhodl spojit se svou vášní pro hudbu. Zde našel inspiraci jako Motorbass nebo Daft Punk. Sám se v té době prezentuje jako velký dříč a už v roce 2002 vychází jeho první album pod pseudonymem Da Fresh. Supa Feeling, které vyšlo na Lyonském labelu Weaked Records, mělo u kritiků celkový úspěch a Arnaud tak dosáhl velké pozornosti. Nejvíc úspěchů v té době sklidil jeho track s názvem "Fuckin Track".

Od té doby se plně věnuje DJingu a své produkci. Staží se zůstat orginální a taky efektivní. Na kontě ma dvě alba, desítky vlastních singlů a přes stovku remixů pro labely jako 1605, Definitive, Toolroom, Armada a mnoho dalších. Sám je však od roku 2005 majitelem vlastní značky Freshin Records. Tam nenajdeme jenom tracky Arnauda, ale i dalších začínajících francouzských umělců.

Podkud se těšíte na opravdu taneční francouzský tech-house, kde Vám za svým laptopem a s live vystoupením plným vlastní originální produkce nedá Da Fresh možnost na chvíli oddychnout, nachystejte si přezůvky a 20. dubna sraz v Bobycentru.

 

 

Nekompromisní Američan Dustin Zahn

Začal poslouchat Richieho Hawtina na kazatetách, nyní je jedním z předních techno Djs, kteří ovlivňují světovou scénu. Mladý Američan z Minnesoty, zakladatel Enemy Records - Dustin Zahn.

Na scénu ho uvedl jeho dlouholetý přítel, DJ a producent Ian Lehman, se kterým poprvé okusil atmosféru rave party. A Dustin hned věděl, kterým směrem se bude ubírat jeho budoucnost. Začal zkoušet svoje živé PA (Live Personal Appearance) po místních klubech a zanedlouho se stal velice oblíbeným, a to nejenom jako DJ, ale také jako producent.

Na začátku roku 2001 se Dustin a Ian rozhodli, že je na čase pořádně prorazit. Přestali hrávat a zavřeli se do studia. Rok na to se jejich tracky začali objevovat po internetu i na vinylech a byl kolem nich rozruch. Zrodilo se tak Abiotic Recordings a také nové duo na techno scéně - The Attack People.

Věnujme se ale dále Dustinovi. V roce 2004 chtěl dát průchod svému pomalejšímu a temnějšímu technu, které on sám nazývá "sexy late-night techno" a tak založil Enemy Records. Tam vydává, kromě svých tracků, také produkci Marka Brooma nebo Joela Mulla. Sám ale také svůj sound prezentuje na labelech jako Beard Man, Truesoul nebo Drumcode.

Aktuálně svůj styl popisuje jako temné a hypnotické techno. Svým live PA se prosadil po celém světě, jeho produkce nechybí v tracklistech legend jako Adam Beyer, Ben Sims, Dave Clarke, Chris Liebing a mnoha dalších. Tak pokud chcete ochutnat pořádnou dávku skvěle mixovaného techna, nesmíte chybět 20.4. v brněnském Bobycentru.

 

 

Techno pionýr Joey Beltram

Americký rodák z Queensu v New Yorku, kterého je hodno se zeptat na historii techna. Letos jednačtyřicetiletý Joey Beltram začínal točit desky již ve svých čtrnácti letech, tehdy to byl ještě hip hop a electo. Své první tracky začal vydávat už v sedmnácti letech na New Yorsých labelech "Nu Groove" a "Easy Street". Ve svých dvaceti letech pak vydal skladbu "Let It Ride" na stěžejním belgickém labelu R&S.

Díky tomu se dostává na party do Belgie a následně i po celé Evropě. V té době vydal track "Energy Flash" se kterým slaví obrovský úspěch a nyní se řadí mezi legendární techno počiny. Zakládá label "STX Records, na kterám vydává tracky nejen on, ale také třeba Bryan Cox nebo Umek. On sám se zapisuje do historie labelů jako Warp Records, Tresor nebo Harthouse Mannheim.

A Joey nepřestává. V roce 2009 se umístil v Beatport Top 10 s remixem skladby "Shanghai Spinner" Olivera Huntemanna. Vydal úspěšné vinylové nahrávky jako "Scorpion" na labelu Drumcode, či "Shaking Trees" na labelu Hearthouse, která se stala podle časopisu Raveline skladbou měsíce. Mimoto stále hrává na největších parties a festivalech jako Awakenings nebo Pleasure Island.

Pokud si chcete vychutnat opravdovou techno jízdu s umělcem, kterým má nepřeberné množství zkušeností, se kterým techno opravdu šlape a který vás nenechá ani na minutu vydechnout, přijďte do brněnského Bobycentra. Tam to Joey roztočí 20.4. na party PlusMinus.

 

 
Beltek: "Pokud se chce DJ dnes někam opravdu dostat, musí mít výbornou produkci" Italský talent AnGy KoRe v brněnském Boby centru! Talentovaný Beltek zahraje v Boby centru! Dustin Zahn se představí v brněnském Boby centru! PlusMinus: Brno čeká vzkříšení!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce PlusMinus od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016