PARTYINFO

 

SVOJŠICE 2012

Datum konání:
29.06.2012 - pátek
Místo konání:
Svojšice - přírodní areál
DJs:
Sven Väth, Adam Beyer, Jeremy Olander, John Digweed, Joris Voorn, Cristian Varela, Pan-Pot, Nicole Moudaber, Mischa Daniels, Takaaki Itoh, Go Hiyama, Chris Sadler, Subgate, Adlet, Pete Walk, Enrico, Ronny, more
Info:
http://www.svojsice.cz
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Studio 54 zve na svou stage a oficiální after na festivalu Svojšice!

Doražte na Studio 54 stage v rámci festivalu Svojšice, kde bude headlinerem holandský Mischa Daniels, dále Chris Sadler, Enrico a ostatní a po skončení pak rovnou na after!

 

Již tento pátek úderem 18. hodiny odstartuje dlouho očekávaný festival Svojšice, na kterém se představí ikony světové elektronické scény v čele s Papa Svenem Vathem, Jorisem Voornem, Johnem Digweedem nebo Adamem Beyerem. Festival nabídne kromě hlavního pódia s těmito zmíněnými kouzelníky také další dvě pódia, v rámci kterých můžete navštívit Studio 54 house stage.

Jejím headlinerem bude holandská producentská a djská ikona světového formátu Mischa Daniels, který jak sám říká přiveze opravdu skvělý materiál, kterým rozbije taneční parket. Mimo něj se za mixážním pultem představí zdomácnělý angličan proslulý svými svítícími brýlemi - Chris Sadler a rezidenti Studia 54.

Prvním z rezidentů je Enrico, kterého máte možnost často vídat a slýchat na předních domácích parties a festivalech typu Mácháč nebo New Year's Eve. Kromě toho se Enrico představil již mnohokrát i zahraničnímu publiku v klubu Amnesia na Ibize, v exotické Kostarice nebo Panamě. Druhým zástupcem Studia 54 je Ronny, který je rezidentem úspěšného zahraničního eventu White party, v jejíž souvislosti vystoupil například v Holandsku nebo v Paříži. Dalším vystupujícím je dj Subgate, který na Svojšicích vystoupí v closing setu a bude tak produkci na Studio 54 stagi uzavírat. Subgate kromě djingu nelení ani ve studiu a na svém kontě má už několik releasů. Pětici rezidentů uzavírá housový nestor Pete Walk a svůdná rebelka Adlet!

 
Poslední informace k festivalu Svojšice 2012 Co tě čeká na letošních Svojšicích Festival Svojšice 2012 pokračuje i v sobotu Svojšice bohatší o Takaaki Itoha a Go Hiyamu! Eric Prydz ve Svojšicích nezahraje Jeremy Olander: Objev Erica Prydze na Svojšicích PAN-POT poprvé v ČR na festivalu Svojšice 2012 Eric Prydz headlinerem festivalu Svojšice 2012

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z festivalu Svojšice 2012 od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016