PARTYINFO

 

CREATIVE

Datum konání:
02.03.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Orbith, Subgate, 2takt, Nkyp, O Jey Bee, Fatty M., Say Dubai (it) & Tenten & ABAB
Live:
Chewin Gun
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
Line-up:
21:30 - 23:00 NKYP
23:00 - 00:30 O JEY BEE
00:30 - 02:30 ORBITH
02:30 - 04:00 2TAKT
04:00 - END SUBGATE
 
 
Special Grower presents Creative s Orbithem dnes v Chapeau - free entry!
Special Grower presents Creative s Orbithem, 2takt a O Jey Beem první březnový pátek 2.3. v Chapeau!

Orbith, Subgate, 2takt, Nkyp, O Jey Bee roztančí první březnový pátek 2.3. pražské Chapeau Rouge!

 

První březnový pátek se opět můžete těšit na další vydání populární klubovky Creative, kterou vám přináší hlavní partner akce - firma Special Grower. Tentokrát nebudeme co se týče line-upu hledat oproti předchozímu dílu s kanadským Seanem Millerem v zahraničí, ale zaměříme spíše na zástupce domácí elektronické scény, kteří svým stylem vhodně zapadnou do konceptu tohoto eventu.

Tím prvním z nich je českému publiku velmi dobře známý Orbith, kterého netřeba více představovat. Aleš je v součastnosti jedním z nejvytíženějších domácích djs a vystupuje na vyhlášených domácích parties a festivalech po boku takových jmen jako je Sven Vath, Gregor Tresher, Moonbotica, Vitallic nebo Sebastien Leger. Právě poslední čtyři jména vystoupila ne jeho rezidentním eventu Elektra, která se pravidelně odehrává v brněnské Flédě a vždy sklízí pozitivní ohlasy party people.

Dalším potvrzeným hostem je východočeské duo 2TAKT. 2takt se mohou právem považovat za přední zástupce tohoto regionu. Za svou více jak desetiletou kariéru vystoupili na spoustě věhlasných eventů typu Techno Masters nebo fesival Mácháč, kde supportovali světová esa jako Space djz nebo dje Rushe. Jejich styl se pohybuje na pomezí techhousu a příjemného funky techna, na něž se výborně pobavíte i vy!

 

Třetím hostem březnové Creative party je Plzeňský O Jey Bee. Tento rezident tamního klubu PH+ pravidelně vystupuje po celé České republice a jsme velice rádi, že se tento nesporný talent prezentující se příjemným techhousem, představí také na Creativu v Chapeau.

Nesmíme také zapomenout na rezidenty tohoto eventu - Subgatea a Nkypa, kteří si pro vás opět připraví sety doslova nabité skvělou atmosférou, která vás doslova pohltí.

Více informací naleznete na www.chapeaurouge.cz, www.specialgrower.cz a facebookovské události.

Tak be cool be Creative!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016