PARTYINFO

 

EVOLUTION SPECIAL (TRANCEFUSION EDITION)

flyer
Datum konání:
06.04.2012 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Leon Boiler, Arctic Moon, Martin Gredner, Ringo
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 220/280 czk, holky do 22:00 zdarma
Line-up:
22:00 - 00:00 Peter Key
00:00 - 02:00 Martin Gredner
02:00 - 04:00 LEON BOLIER /NL/
04:00 - 06:00 ARCTIC MOON /PL/
 
 
Evolution již tento pátek ve Fabricu - line up!
Evolution Special bude posledním oficiálním warm upem na Trancefusion!

Evolution Special, rezidentní noc Martina Grednera se po čtyřech měsících opět vrací do klubu Fabric! Tentokrát ale ve speciální edici s názvem TranceFusion Edition. Proč TranceFusion edition? Je to jednoduché, tato Evolution Special bude totiž posledním oficiálním warm-upem na párty TranceFusion, která proběhne 14.4. v Praze.

 

Na Evolution Special vystoupí dva z předních trancových djs párty TranceFusion, skvělí hudební producenti a DJs: holandský LEON BOLIER a polský ARCTIC MOON. Sekundovat jim budou rezident klubu a noci MARTIN GREDNER a ostravský PETER KEY.

 



Evolution Special je vždy zárukou vynikající atmosféry a pořádné dávky progressive/trance. Tak neváhejte a přijďte už 6.4. do Fabricu!

Navíc se bude soutěžit o 5 volných vstupenek na párty TranceFusion!

Vstupenky můžete  nakupovat od 7.3. v našich předprodejích SUBForm (bývalý TittyTwister na zastávce Stodolní) nebo SUBForm (OC Futurum) za předprodejovou cenu 220 Kč. Lístky je možno zakoupit i v rámci našich parties. 

Mimoostravským nabízíme možnost nákupu NA DOBÍRKU nebo PLATBY BANKOVNÍM PŘEVODEM, pro tuto možnost kontaktujte jirka@fabric.cz.

Navíc ve středu před akcí vylosujeme 5 z Vás, kteří budou přihlášeni na naší události na Facebooku v kolonce zúčastní se a napíšeme je na guestlist!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016