PARTYINFO

 

SHAKE STREAM

Datum konání:
24.02.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Atelier Club
DJs:
Orbith, Leo Lycra, Béla En, Developing Artists live! (vocalist Mother@Work), Migell
Info:
http://www.shake-stream.cz
 
 
Shake Stream v Music Clubu Atelier

Děkujeme. Upřímně děkujeme všem vám, kteří jste naplnili pražský Atelier Club v listopadu 2011 na druhém dílu Shake Streamu a stvořili těžko uvěřitelnou atmosféru jako z nejžhavějšího videoklipu. Britští Audio:Hertz i všichni ostatní z vás byli naprosto u vytržení (aftermovie jako důkaz). S o to větší radostí vám přinášíme třetí pokračování. Maximální propojení s online světem, streaming na web ifacebook pokračuje, základem je ale jako vždy pořádná muzika.

 

Zapíšeme se společně do nových lekcí Pana učitele, který nás všechny kdysi zasvětil do tajů progressive a electra, ne-li elektronické hudby vůbec. DJ Orbith patří mnoho let k nejvýraznějším postavám české taneční scény. Elektro nám dal okusit už v roce 1999, kdy ho pohltilo po technu a rave. Kromě elektra na sebe strhnul fanouškovskou vlnu hlavně díky spontánnímu vystupování a velmi vstřícné komunikaci s publikem. Vzpomeňte, jak rychle ho najednou znal každý. Orion Hall, Citadela, titul „Objev roku“ v Dance Awards a už to jelo. O 2 roky později „Nejlepší DJ“ v téže anketě, pak Summer of Love, Electric Kingdom Czech, Cocoon clubbing world tour CZ, Mayday Hungary, M25 Poland, Nemo club Belarus, Elektra v Praze i Brně. A to vše orámovala série 3 kompilací Progresive Session pro XMAG, která se stala českou legendou. Určitě nejsme zdaleka jediní, kdo má ta CD dodnes v poličce s „povinnou četbou“.

 

 

Leo Lycra býval legendou brněnské techno scény. Ještě než se ale scvrkla do seschlé podoby nedávných dní, kdy jediným "správným" doplňkěm na párty byl rovný kšilt, slehla se po Leovi zem. A upřímně, ještěže tak. Místo smutných pokusů o vzkříšení mrtvoly a brečení po časech minulých měl plné ruce práce s produkováním svých nových progresivně housových tracků a celkově už je dál. V současném oživení taneční muziky má skvělý náskok a zkušenosti na to, aby s přehledem vyčníval nad celou čím dál komerčnější taneční scénou. Ale co vám budu mazat med kolem huby, naberte si ho na dj.cz/leo-lycra rovnou plnou lžíci a šup s ním na jazyk!

Zahrajme si hru asociací. Co se vám vybaví, když se řekne Béla En? Radio 1, televize Óčko, pořad Frisbee, pravda o Guettovi, časopis XMAG, průkopnictví UK garage a 2 stepu, progressive, electro, Roxy, Fabric, a takhle bychom si mohli hrát ještě hodně dlouho. Za 14 let na scéně získal zkušeností jako málokdo jiný, a stále nepolevuje. Na Shake Streamu se mezi domácími legendami ani náhodou neztratí.

Krásná Mother@work si v klídku vychovávala dvě dcery, do toho jela booking, marketing, hraní rocku s kapelou a další klasický mamkovský záležitosti. Pak si klidně přijde nějakej DJ Tchunhas a pustí do ní elektriku. Jen teda ne volty, ale BPM, díky čemuž je na světě místo dalších dvou sirotků navíc jeden skvělej live projekt. Tím se dnes snaží kasat každej druhej dj, co má s sebou na hraní Ableton nebo jogurt s živou kulturou. Developing Artists jsou ale tak pravdiví, jak si dokážete představit. Umí dokonale unést, jak jste si mohli vyzkoušet na listopadovém Shake Streamu. Progresivně, s nádechem jazzu a deepovými prvky.

Migell přesně zapadá do konceptu velkých domácích jmen s bohatou historií. Od průkopnických let 97‘ a 98‘ za sebou má nespočet zajímavých parties a v rukou vybroušený cit a umění skvěle pobavit. Nejlépe ho budete znát díky pravidelnému hraní v klubu Studio54 a pro agenturu United Music. Ti šťastnější z vás ho mohli slyšet hrát na proslulé Ibize v klubech jako Hush, Bay bar nebo Orange Conner.

Stěžejním prvkem celé párty ale jako vždy budete hlavně Vy. Vy tančící, Vy bavící se, Vy streamovaní či stream sledující. O nikom jiném Shake Stream až tak moc není.

TIP! V sobotu 25.2. Shake Stream poprvé namíří svúj obraz a zvuk mimo Prahu - do klubu Raketa v Mostě.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016