PARTYINFO

 

PURE TECHNO EVENT

flyer
Datum konání:
23.03.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Dave Tarrida (at), Jeff 23 (uk), Pavel Krejdl, Quickie, Reznyk, Subgate, Schwing, Kluba, Dave, Substance-D
Info:
http://www.yesclub.cz...
Popis:
vstup 150 czk
Line-up:
21:00 - 22:15 Dave vs Kluba
22:15 - 23:30 Reznyk
23:30 - 00:45 Quickie
00:45 - 02:15 DAVE TARRIDA
02:15 - 03:30 Pavel Krejdl
03:30 - 04:45 JEFF23
04:30 - ??:?? Subgate vs Schwing
 
 
Již zítra zavítá do pražského Yes klubu světová legenda techna Dave Tarrida Technolegenda Dave Tarrida již tento pátek v Yesu - last info! Techno legenda Dave Tarrida již za sedm dní v Yesu!
Kdo vystoupí s Dave Tarridou v Yesu?

Večírek s legendárním hostem se nezadržitelně blíží. Jak již všichní víme, tak 23.3. nás navštíví v Yes Clubu Dave Tarrida, kterého doprovodí dlouholetý přítel Jeff 23 z Network 23 a člen bývalého legendárního Sound Systému Spiral Tribe z Anglie.
Jako support jím budou naše nejen české špičky současné elektronické hudby. A nyní vám je ve zkratce představíme.

 

Zástupci serveru techna.cz, který je zároveň spolupořadatel akce se představí česká legenda Pavel Krejdl, Reznyk a Subgate.
PAVEL KREJDL stál u zrodu elektronické scény u nás a je právem považován za domácí technolegendu, která byla v minulosti vždy součástí kvalitního mejdanu, při němž se z reproduktorů valil dynamický techno sound, tak jak je u Pavla pravidlem.
Dj REZNYK se již dvanáctým rokem aktivně věnuje Djingu a produkci. Jeho sety jsou velmi energické a posluchače doslova přibije na parketu. Je pořadatelem večírků v rámci techna.cz a můžete ho slyšet v klubech jako je Cross, Radost FX apod. Nehraje klasickým DJ stylem, ale vytváří nové a neotřelé variace mixu pomocí efektů a jeho letitých zkušeností.
SUBGATE je rezidentem úspěšné klubovky Creative, která má základnu v pražském Chapeau rouge a v posledních letech pravidelně vystupuje na prestižních domácích parties a festivalech. Na svém kontě má svůj vlastní počin Memories, který vyšel v dubnu 2010 na domácím labelu Nightphunk recordings.
QUICKIE je další osobností, která zásadním způsobem ovlivnila vývoj elektronické scény u nás, jelikož v roce 1997 vzniká doslova na koleni první ročník festivalu Cosmic Trip, který nejen pojmenoval, ale vtiskl mu po dobu deseti let nezaměnitelný produkční charakter.
DJ SCHWING, promotér a členem Radical production stejně jako Quickie. Na elektronické scéně se pohybuje od roku 2002.
Wylliam Kluba alias KLUBA je rodákem z Francie. Vystupoval na různých parties a festivalech po celém světe. Kluba hrál po boku umělců jako jsou Carl Cox, David Guetta, Bob Sinclar, Benny Benassi atd.
SUBSTANCE D je hudební projekt, založený trojicí Dave, Duff a Tamagotchi. Standardně od nich uslyšíte electro & dirty house, ovšem tento speciální večer od nich uslyšíte techno set.
Večer bude doslava nařezaný kvalitními interprety podtržený legendou jako je Dave Tarrida. Budeme se těšit na tvoji návštěvu.

 
Dave Tarrida headliner večírku Techno.cz Night v přažském Yes klubu Dave Tarrida zavítá v březnu do Prahy!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016