PARTYINFO

 

POWER STATION - SPECIAL CARNEVAL EDITION

flyer
Datum konání:
02.03.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Mr.Skeleton (Rot10 Music, Play Nasty, USA), Substance-D project (Dave, Duff, Tamagotchi), Kid reverse (Elektropump, Yes Club), Duch (Elektropump, Yes Club), Kluba (W.A.R., Yes Club)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 80 czk s maskou, bez 130 czk
 
 
Speciální karnevalová edice pravidelné akce Power Station již tento pátek v Yesu!

V pátek 03.02. nás čeká další pokračování úspěšné party Power Station, tentokráte se vzácným hostem, Mr.Skeletonem z USA! A připravte se na pořádnej vodvaz, jelikož pro vás máme překvapení- KARNEVAL! Oblékněte si nějaký originální kostým a přijďte podpořit tuto bláznivou akci!

 

Mr.Skeleton, zástupce labelů ROT10 a Play Nasty, je producent a DJ, který se nebojí experimentovat. V pražském klubu YES! předvede svou originální show, plnou electra, dubstepu a breaks. V následujícím videu můžete zkouknout, jak to asi bude vypadat, rozhodně je se na co těšit, takovou show tu neuvidíte každý den :)

 

 

Navíc Mr.Skeleton podpoří naší karnevalovou náladu,  bude vystupovat v kostýmu a v masce, stejně tak jako Djs ze Substance-D, Kid Reverse s Duchem a Kluba! Doufáme, že se také připojíte a vymyslíte něco originálního! Vstup s maskou bude jen 80kč a v průběhu noci bude vyhodnocen nejlepší kostým, jehož majitel vyhraje konzumaci na baru .)


Tak nebuďte suchaři a přijďte to v pátek rozjet do Yesu, bude to stát za to! Více informací se dozvíte na www.yesclub.cz/carneval a nebo na Facebooku www.facebook.com/events/342872119069620

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016