PARTYINFO

 

BE AT:

flyer
Datum konání:
30.03.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Alexkid (fr/Cadenza/Get Physical) & Schwa & Ark, Merci (deda mladek ilegal band), HiFFi M & MC Jacob (Skyline)
Live:
Bonebroke + Fakedown + Andy Wants the World + Black Alert
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Alexkid dnes na akci BE AT: v Chapeau Rouge i na Radiu 1!
Alexkid hostem akce BE AT: v Chapeau Rouge!

Pařížský producent remixér a Dj Alexkid se dostal k muzice v 90.letech. Jeho pestrou kariéru odstartoval Laurent Garnier, když se rozhodl vydat Alexovi jeho první album “Playground”(1997) na známém, dnes už ex-labelu, “F-Communication”. Brzy na to se Alexkid dostal do popředí tohoto legendárního labelu a začal vydavát tracky a remixy po boku takových hvězd jako jsou Mr. Oizo a St.Germain. V této době dělá Alex různé odnože elektronické hudby - od Drum and Bass po Electro, Acid house či Downtempo a spolupracuje například s rakouským Dorfmeisterem. V roce 2003 vydává Alexkid svůj zatim asi největší hit “Come with Me”. Tento track byl licensován na řadu kompilací a mnohokrát zremixován například producenty jako Brett Johnson nebo Tiga.

 

 

Díky singlu “Come with Me” a následujícímu albu “Mint” začíná Alex cestovat a hrát na známých festivalech po celém světě . Brzy na to se jako remixér podepisuje pod taková jména jako  Damian Lazarus a George Michael.

 

 

V roce 2007 dostává Alex rezidentní noc v klubu Water-Gate a stěhuje se s celou rodinou do Berlína. V roce 2009 začíná Alexkid spolupracovat s M.a.n.d.y a labely jako Cadenza, Rekids, NRK. A aby toho nebylo málo tak se Alex také podílí na výrobě softwaru a pluginů pro firmu Ableton Live.

Nenechte si ujít vystoupení tohoto zajímavého producentského chameleona. V pátek 30.3.2012 v Chapeau Rouge. O support se postarají rezidenti noci BE AT: Dj Schwa a Dj Ark.

 

 

 

Website:

www.alexkid.com

www.beefrecords.net

www.chapeaurouge.cz

Facebook event: www.facebook.com/events/196205493819144

RA event: www.residentadvisor.net/event.aspx?348479

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016