PARTYINFO

 

DEEP INSIDE

Datum konání:
03.03.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - O2 Cafebar
DJs:
MCB (aka Polapa, idj.cz/mcb) + Clarinet by Bohdan Skibinskyy
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup zdarma, special videoprojection, free fresh fruits
 
 
Deep Inside v O2 Cafebaru na Karlově náměstí

V sobotu 3. března se koná další pokračování párty Deep Inside v příjemné kavárně a music baru o2, který se nachází u kraje parku na křižovatce Žitné ulice a Karlova náměstí.

 

Tentokrát se jedná o jubilejní 15 vydání co Vás čeká? Celou noc Vás bude hudebně provázet DJ MCB aka POLAPA, který pro Vás pravidelně vždy první sobotu v měsíci celou akci připravuje. DJ MCB má pro Vás tradičně nachystanou nadílku té nejkvalitnější elektronické taneční hudby ve stylu deep and dark progressive. V jeho podání hudby se mísí vlivy jak house, tak i trance. Temná zákoutí dokáže oživit melodickými plochami a nebrání se ani dobrému breakovému tracku. Sound okořeněný správnou dávkou stupňujícího se napětí, tribalové zvuky, našláplý tepající beat, příjemné vokály a také špetka dnes již klasických progressive pecek. Vždy se snaží o zcela specifický sound a to podle momentální nálady či atmosféry v klubu. Jeho sety jsou promyšlené, nikoliv však naučené a rád také experimentuje se zvukem. Projektem POLAPA se prezentuje mystickou chill out/downtempo hudbou, se kterou se snaží své posluchače hned od začátku dostat do uvolněné pozitivní atmosféry a vyvolat v nich pocit pohody a relaxace. Atmosféru večera podtrhne nevšední a vychytaná projekce, která je nedílnou součástí celé show a dotváří tak dokonalý audio-vizuální zážitek. Také se můžete těšit na Bohadana Skibinskyy, který přijde s klarinetem a bude se tak podílet na zcela jistě výborné náladě a patřičně tak oživí celou akci.

V o2 baru si přijde na své takřka každý, od lidí všeho věku venčících různá zvířátka (těm je vstup samozřejmě také povolen) až po ty, kteří chtějí zajít na rande, potkat zajímavé bytosti, zabrouzdat po internetu nebo prostě pořádně zapařit. Cafebar o2 je nekuřácký a stále online - všichni zde mají zdarma přístup na internet jak pomocí wifi tak prostřednictvím počítače na baru. Můžete na dálku sledovat zdejší děj a částečně do něj i zasáhnout. Na osvěžení pro Vás tentokrát bude na baru připraveno čerstvé ovoce.

Přijďte se pobavit a zapařit, těšíme se na vás, MCB & o2bar.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016