PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
17.03.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Peet Sanders, Ronny, Yan Dark, Béda, Kiffli
 
 
O víkendu do Studia54 na Wonderland afterparty a nedělní after!

Ronny, Yan Dark, Béda, Miquel, Carl Lope, Marty Fish a další rozduní tento víkend Studio 54! Kam o víkendu po večerním mejdánku na after? Do Studia? Proč ne! Studio 54 si pro vás na tento víkend přichystalo oficiální Wonderland afterpary v sobotu a pravidelnou nedělní afterparty s desítkou rezidentů tohoto afterklubu!

 

Jak jsme již zmínili, sobotní afterparty se ponese v duchu oficiálního afteru po eventu Wonderland, který proběhne již tento pátek v klubu Sasazu a kterému bude vévodit světová djská star Marco V a  Marcel Woods.

Na oficiální afterparty se budete zaručeně skvěle bavit na sety rezidentů Ronnyho, který se v minulosti představil například v Holandsku nebo Francii, nepřehlédnutelného housového mága Yana Darka, severočeského kouzelníka Bédy, Peeta Sanderse a Kiffliho!

V neděli se pak všichni tancechtiví clubbeři mohou těšit na sestavu v podobě východočeského producenta a dlouholetého dje Miquela, Marty Fishe, Carla Lopeho, Slovaka a P-jaye, který se postará o odstarování celého afteru.

 

Navíc tento víkend startují i After the after afterparties na horním baru, tudíž pokud si budete chtít svou after jízdu prodloužit, máte možnost na vrchním baru, kde se vám představí hned dva rezidenti klubu až do pozdních večerních hodin.

 

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016