PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
08.04.2012 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
P-jay, Ronny, Adlet ,Pietros, Yan Dark
 
 
Studio54 zve na Versus after v sobotu a na nedělní afterparty!

Enrico vs Béda, Subgate vs Finidi, Pietros, Faith, Yan Dark a další roztančí tento víkend Studio 54! Opravdu nabitý program plný toho nejlepšího nabízí afterklub Studio 54 na nadcházející víkend, během kterého se budete zaručeně skvěle bavit!

 

Ano přesně tak! Tento víkend se mohou všichni návštěvníci Studia 54 na co těšit. Na programu jsou opět dvě nabité afterparties, z nichž tou první je sobotní Versus afterparty, na které se po téměř tříměsíční odmlce vůbec poprvé představí rezident Enrico v back2back setu se severočeským matadorem Bédou. Další versus set budou mít na starosti Subgate & Finidi a o jejich support se postarají Kiffli, Peet Sanders a Marty Fish.

V neděli pak můžete protančit vaše střevíce na pětici rezidentů Studia 54 v čele s Ronnym, Fatihem, Pietrosem a Yanem Darkem, mimo kterých se za mixem představí P-jay.

Kromě těchto dvou afterparties se můžete opět těšit na After the After v horní části klubu, které odstartují bezprostředně po skončení hlavních afterů a na nichž vám zahrají taktéž rezidenti Studia 54!

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz a facebookovské fan pagi www.facebook.com/studio54.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016