PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
14.04.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Smoke, Tommy Rogers, Richie, Faith, Pete Walk
 
 
Studio 54 děkuje všem návštěvníkům za skvělou Trancefusion afterparty!

Děkujeme všem, kteří se zůčastnili nedělní afterparty po Trance Fusion! Stálo to za to!

 

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem návštěvníkům oficiální afterparty po halovce Trancefusion, která proběhla tuto neděli ve Studiu 54. Opět jste dokázali vytvořit skvělou atmosféru, na kterou se jen tak nezapomene a tančili jste až do pozdního odpoledne.

Velké díky patří také samozřejmě i vystupujícím. Ve speciálních back2back setech se za mixem představil Enrico & Béda, Duo BonTrip aka Bon Finix & Tripmain, dále pak Eagle, Miquel a Slovak, který se po hlavní afterparty představil také na After the After, která končila až ve večerních hodinách.

Stejný dík patří také celému teamu Studia 54, kteří se postarali o hladký průběh celého afteru a především o spokojenost všech tancechtivých návštěvníků.

Ještě jednou děkujeme a těšíme se na vaší návštěvu na nějakém z budoucích afterů a nebo na 11. narozeninách klubu, které proběhnou poslední dubnový pátek 27.4.!

Kompletní informace o našich aktivitách naleznete na www.studio54.cz a samozřejmě také na naší facebookovské fan pagi www.facebook.com/studio54.cz

 
Studio 54 zve na Trancefusion after s duem BonTrip a na sobotní after!

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016