PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
14.04.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Smoke, Tommy Rogers, Richie, Faith, Pete Walk
 
 
Studio 54 děkuje všem návštěvníkům za skvělou Trancefusion afterparty!
Studio 54 zve na Trancefusion after s duem BonTrip a na sobotní after!

Enrico, Tommy Rogers, Béda, Bonfinix, Tripmain, Eagle, Pete Walk a spousta dalších na dvou vypečených afterech o tomto víkendu ve Studiu 54!

 

Tento víkend se mohou všichni návštěvníci Studia 54 opravdu na co těšit. Na programu jsou totiž hned dva vypečené aftery, na nichž se budete rozhodně skvěle bavit!

V sobotu se po téměř půlroční odmlce představí ve Studiu 54 všem clubberům dobře známý rezident Tommy Rogers, jehož track, který složil ve spolupráci s americkým producentem Chrisem Coxem a úspěšným klubovým vokalistou Peytonem, "Changin" je v současnosti na 23. místě v britské hitparádě TOP 40. Kromě Tommyho Rogerse se v sobotu za mixem představí Richie, Faith, Pete Walk a Smoke.

Nedělní afterparty se ponese v duchu oficiální afterparty po dlouhoočekávané halovce Trancefusion, která proběhne již tuto sobotu v pražském Průmyslovém paláci, kde bude hned na třech stagích ke slyšení to nejlepší ze současné tranceové scény.

Na oficiální afterparty ve Studiu 54 se pak představí ve společném setu na 4 decky Enrico a Béda, dále Bon Finix vs Tripmain, Miquel, Eagle a ve speciálním closing setu dj Slovak.

Přímo před Průmyslovým palácem bude přistaven Studio Hummer, kde také obdržíte leták prostřednictvím Studio hostesek, které vám poskytnou důležité informace o oficiální afterparty ve Studiu 54!

Kompletní informace naleznete také na www.studio54.cz

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016