PARTYINFO

 

TWIST

Datum konání:
03.03.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Pavel Bidlo, Lucas Hulan, Alex Neivel, Alexey Kulemin, Ezwell
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Twist s Bidlem v pražském Yesu!

Nightphunk Recordings ve spolupráci s klubem Yes si vás dovolují pozvat již tuto sobotu 3. března na další pokračování luxusního deep house večírku Twist. Dámy a panové v sobotu se poprvé v Yesu představí legenda českého djingu Pavel Bidlo, který delší dobu pobíval ve spojených státech. Tento DJ a producent v jedné osobě má za sebou spoustu užasných vystoupení nejen po celé české a slovenské republice. Jeho sety mohli slyšet clubbeři např v Tokyu nebo třeba právě ve spojených státech.

 

Pavel je také zdatným producentem, který má na svém kontě remixy a tracky pro známe labely jako např: Shinichi, Yoshitoshi, ale také remixoval Ivana Krále, Vltavu, Brooklyna, Václava Neckáře a mnoho dalších skvělých muzikantů. Jeho skvělý cit pro výběr tracků a dokonalý mix dokáže vždy pořádně rozjet publikum na úplné maximum.

Pavel Bidlo je rozhodně tím pravým hostem na dalším pokračování klubovky Twist v pražském Yes klubu. Dále se můžete těšit na Alex Douche, který se nedávno přejmenoval a nyní vystupuje pod pseudonymem Alex Neivel. Tento výborný DJ a producent nám představí své nové tracky, remixy a edity z jeho vlastní dílny. Alex si přizval k sobě také svého věrného kolegu Alexey Kulemina, který je výborný DJ a přesvědčit se o jeho kvalitách můžete již tuto sobotu na vlastní oči.

Nebyl by to Twist kdyby nevystoupil resident této akce Lucas Hulan, kterého můžete znát díky jeho vydavatelství Nightphunk Recordings. Lukáš si pro vás připravil spoustu nových i starších tracků, okořeněných jeho vlastní

produkcí, kterou v poslední době produkuje společně s dalším pražským DJem Petrem K. O warmup set se postará mladý a nedějný Ezwell, který čím dál víc dokazuje že mladá krev má stále co ukazat.

Takže pokud nemáte co na práci a máte rádi kvalitní hudbu, zastavte se na Twist již tuto sobotu do klubu Yes.

Vstup pro holky je do 23 hodin zdarma. Pro kluky je do půlnoci vstup za 80czk a po půlnoci pro všechny za 100czk.

Více informací a kompletní info naleznete na www.yesclub.cz YES PAPA!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016