PARTYINFO

 

MINISTRY OF SOUND PRAGUE

flyer
Datum konání:
30.03.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Atelier Club
DJs:
Patrick Hagenaar (UK), Loutka, MarcoS, Toni Glide
Popis:
start 21:00, vstup 120/200/250 czk, vip 1250/1500 czk
 
 
Patrick Hagenaar se představí tento pátek v Praze Patrick Hagenaar zahraje na Ministry of Sound Prague
Ministry of Sound Prague v Atelier Clubu

Ministry of sound - stačí si představit logo, zavřít oči a jeho atmosféra vás pohltí. Ministry of Sound – největší značka taneční hudby na světě. Ministry of Sound vytváří chvíle, pro které lidé žijí.

 

 

Je to už přes 20 let, kdy klub Ministry of Sound přinesl house ze Států do Evropy. Co víc, byl prvním klubem na světě s prostorem věnovaným pouze zvuku. Inspirován raveovým létem lásky a newyorskými houseovými podniky, obrátil obvyklý koncept zcela naruby. Na první místo postavil zvuk, na druhé světla a až potom design. Právě zvuk hraje hlavní roli dodnes a ztělesňuje celé Ministry of Sound, které se rozrostlo bez nadsázky do celého světa. Dvě dekády Ministry of Sound vytváří chvíle, pro které lidé žijí. V roce 1991 jste museli do Londýna, abyste tu euforii zažili. Dnes, ať už posloucháte, sledujete, nosíte, stahujete či prohlížíte cokoliv z Ministry of Sound kdekoliv na světě, stále existuje jediné pravidlo: hudba na prvním místě!

Přes 50 alb, 15 hitových singlů, 3,5 milionu prodejů a milion návštěvníků na více než 1000 párty každý rok. Nyní můžete otevřít oči a připojit se k nim!

ticket info:

Základni vstupenky můžete pořídit za pouhých 120,- CZK po té se cena navýší až na 200,- CZK Cena základní vstupenky v den akce stoupne na 250,CZK! Omezený počet Golden lístků, které zahrnují vstup do vyhrazené vip sekce s neomezenou konzumací jsou nyní v prodeji za 1250,- CZK V den eventu se cena Golden vstupenky navýší na 1500,- CZK!

Lístky můžete zakoupit pouze v síti TICKETSTREAM.

youtube video Patrick Hagenaar

web: www.ministryofsound.com

facebook: on.fb.me/ministry-cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016