PARTYINFO

 

MINISTRY OF SOUND PRAGUE

flyer
Datum konání:
30.03.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Atelier Club
DJs:
Patrick Hagenaar (UK), Loutka, MarcoS, Toni Glide
Popis:
start 21:00, vstup 120/200/250 czk, vip 1250/1500 czk
 
 
Patrick Hagenaar se představí tento pátek v Praze

Holandské kořeny i vliv britské taneční scény přijede zúročit na své rezidentní párty Ministry of Sound World Tour v klubu Atelier.

 

www.ministryofsound.cz

Londýnská klubová scéna se Patrickovi poklonila hned po jeho přistěhování v roce 1999. Jeho nezaměnitelný uplifting house si rázem podmanil Ministry of Sound, Turnmills, The Cross, Pacha, The Egg či Heaven. Patrickovu cestu až na pražskou Ministry of Sound ale od těch dob olemovala řada zásadních milníků.

Už v roce 2006 si ho Ministry of Sound vybralo jako rezidenta svých světových turné. Hned o rok později jako první DJ na světě ve spolupráci s operátorem O2 odehrál v klubu Ministry of Sound DJ set ze dvou mobilních telefonů. V roce 2008 jej pozval Alistair Albrecht do londýnského klubu Pacha, z čehož vzešel slavný projekt Hagenaar & Albrecht. Debut ‚What Would We Do‘ hned vyskočil na první místa houseových žebříčků. Hned další rok přinesl hitovku ‚In & Out‘, která projektu vydobyla přízeň nejen u kritiků, ale i u DJů od Davida Guetty po Armina van Buurena a společně s jejich dalšími dvěma skladbami rovnou obrátila top 10 houseového světa naruby.

http://youtu.be/kx2oPHXL_7M?t=2m45s

Rok 2010 přinesl pokoření US Billboard Chart remixem skladby ‚Dirty Talk‘ od žhavé hvězdy Wynter Gordon, vydaném u gigantického Atlantic Records.

http://youtu.be/CL29-hGMqV8

Loňský rok pak patřil euforické hitovce nasáklé 80. lety ‚Won’t Let You Down‘, která otřásla parkety houseových párty po celém světě a jež se dočkala uznání například od Axwella, který jí věnoval svůj bootleg.

http://youtu.be/IqmaR_ytvxg?t=14s

Na Ministry of Sound do Prahy přiváží Patrick Hagenaar svou skladbu ‚L.O.V.E.‘ v čerstvém remixu od Davida Jonese, který podle nás svým hitovým potenciálem zahanbuje dokonce i předchozí skvělé úspěchy. Na Beatportu to zatím dotáhl do top 10 houseových skladeb. Nejraději ale posuďte sami, a úplně nejlíp naživo už v pátek 30.3.

http://youtu.be/qzUL98C5GKk?t=2m6s

http://www.beatport.com/release/l-o-v-e-you-give-the/878789

 
Patrick Hagenaar zahraje na Ministry of Sound Prague Ministry of Sound Prague v Atelier Clubu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016