PARTYINFO

 

ADVANCE

Datum konání:
09.03.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Hydrophonic, Revis, Nkyp, Tripod, Other Vision
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Nová tech house a techno klubovka Advance již tento pátek 9. března v Pekelným Baru!

V pátek 9. března se uskuteční v Pekelným Baru nová klubovka Advance, zaměřená především na hudební styly, tech - house a techno. První díl tohoto eventu se představil nedávno v brněnském Perpetu a sklidil obrovský úspěch u party people, kteří vydrželi do pozdních ranních hodin a i tentokrát tomu nebude jinak!

 

Na dalším díle tohoto mejdanu, který bude pro změnu v Praze se představí hned několik zajímavých djs.

Jeden z vystupujících bude Hydrophonic, rezident několika parties včetně svých jako O´seex nebo nové + - a klubů včetně Perpeta. Mezi jeho některé úspěchy patří například umístění v prestižní anketě Dance Awards, kde se umístil čtvrtý jako objev roku a pátý jako DJ roku 2005. Jeho interpretační schopnosti a cit k elektronické hudbě v podobě kompozičně zdařilých a posluchačsky úspěšných setů oceňuje jak publikum, tak i promotéři velkých tanečních akcí v následujících letech. Díky tomu měl doposud možnost hrát s takovými jmény, jako je např. Chris Liebing, Adam Beyer, Steve Angello, Mauro Picotto, Dave Clarke, Christian Smith, Filterheadz, Tomcraft, Umek, Nathan Fake, Kosheen DJs a mnoha dalšími. V současné době se věnuje i tvorbě vlastní muziky, především v oblasti house, progressive a techna. Pravidelně se účastní nejvýznamnějších domácích tanečních večAdvanceírků, v poslední době to byla např. Citadela, Hradhouse, Rio De Riviera, Apokalypsa, Imperium, Eternity a další.

Více info: www.facebook.com/officialhydrophonic

Revis, charismatický dj a zakladatel tohoto eventu, není na naší taneční scéně již žádným nováčkem. Za svojí dosavadní djskou kariéru si zahrál v několika desítkách našich klubů včetně těch nejznámějších jako je například Roxy, Duplex, Mecca, SaSaZu, Fabric, Studio 54, 7.nebe, Perpetuum, Fléda, Pekelnej Bar, Touster, Bílý Kámen & Blue Bar a také jsme ho mohli slyšet na domácích festivalech Mácháč nebo Pleasure Island.

Je také rezidentem několika našich klubů a parties včetně té své, Impress, která se díky zájmu party people stává jednou z žádaných u nás. Revise můžeme také slyšet jako každý rok v létě na české Ibize - Máchově jezeře, konkrétně ve vyhlášeném Bílým Kameni a v Blue Baru, kde spolu s Adam Cloudem a Petem Walkem hrají po celou sezónu.

Revis mimo djingu také spolupracuje s několika promotéry, kluby a dji na jiných parties a chystá v dohledné době i vlastní produkci.
Více info: www.djrevis.cz

Jako další se předvede všem dobře známý dj, rezident a promotér party Creative – Nkyp, který si pro vás opět připraví set doslova nabitý skvělou atmosférou, která vás doslova pohltí.

Více info: www.facebook.com/pages/DJ-Nkyp/188538952973

Celý line – up doplní DJs Tripod a Other Vision.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016