PARTYINFO

 

IMPRESS 

flyer
Datum konání:
23.03.2012 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Setrise (NL), Bon Finix, Revis, Hydrophonic, Duncan Grey, Carl Reins
2nd stage - Jaqullin
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 100/150 czk
 
 
Holandský DJ a producent Setrise v pátek 23. března na party Impress v brněnském 7.nebi

V pátek 23. března se uskuteční v brněnském 7.nebi jedna z žádaných klubovek u nás, Impress, kterou zná mnoho clubberů především z pražské Meccy nebo Bílýho Kamene na české Ibize – Máchově jezeře.

 

Headliner jarního nabitého Impressu bude holandský dj a producent, Setrise, který mimo jiné vystoupí letos na A State Of Trance 550!

Setrise aka Melle Bakker je novou taneční senzací. Jeho produkci často podporují Tiesto, Armin Van Buuren nebo třeba i Benny Benassi, který ho požádal o remixování klasiky 'Satisfaction', předělávku, kterou pak Paul Van Dyk hrál několik měsíců. Loni byl jeho remix legendárního 'Kernkraft 400' jedním z největších tracků a velmi si ho oblíbil a hrál právě Armin Van Buuren. Toto léto Armin Van Buuren požádal Mella, jestli by si nezahrál s ním, s Ferry Corstenem a Markusem Schulzem na Electronic Family v Amsterdamu. Setrise předvedl svůj vyspělý sound po celé Evropě, ať už jako headliner nebo při hraní na velkých akcích. Ve svých dvaceti letech jeho produkci hrála snad všechna rádia a houseoví nebo tranceoví DJs na světě. Jelikož na něj pěje chválu i Mixmag, věříme, že od tohoto nizozemského mladíka můžeme ještě hodně očekávat.
Více info: www.facebook.com/SetriseOfficial

Jako další se představí všem dobře známý Bon Finix, který během své kariéry prošel rezidenturou ve většině významných pražských klubech a vystoupil na spoustě předních festivalů, jako jsou Creamfields Central Europe, Summer of Love, Mácháč Festival, Pleasure Island, Trancefusion anebo Prague "Summer" Sessions s Carlem Coxem. Spolu s jeho party Kick da Night objíždí kluby po Češku a Slovensku a pod stejmenovanou značkou pořádá akce jako Musica anebo Bon Trip Sessions.

Bon Finix je čím dál aktivnější i na producentském poli. Po úspěšném debutovém tracku 'Quantum Leap' v roce 2009, který hráli ve svých setech mimo jiné djs jako Wippenberg, Sied Van Riel, Stoneface & Terminal a San, vydal následující rok skladbu s názvem 'Catwalker', který si našel podporu od známých djs jako M.I.K.E., Artento Divini, Andy Moor nebo Greg Cerrone, a dokonce se objevil i v radio show Tiesto's Club Life!

V roce 2011 mu vyšli rovnou dva tracky, 'Boogaloo' na Big In Ibiza Records a debutový společný počin s norským kolegou Loresem 'Atlas' na labelu Marcela Woodse Musical Madness. Tento rok jsme se dočkáli i jeho prvního remixu a další produkce z dílny Bona Finixe se chystáji k vydáni. Zůstaňte naladění!
Více info: www.facebook.com/BonFinix

Revis, charismatický dj a zakladatel tohoto eventu, není na naší taneční scéně již žádným nováčkem. Za svojí dosavadní djskou kariéru si zahrál v několika desítkách našich klubů včetně těch nejznámějších jako je například Roxy, Duplex, Mecca, SaSaZu, Fabric, Studio 54, 7.nebe, Perpetuum, Fléda, Pekelnej Bar, Touster, Bílý Kámen & Blue Bar a také jsme ho mohli slyšet na domácích festivalech Mácháč nebo Pleasure Island.

Je také rezidentem několika našich klubů a parties včetně té své, Impress, která se díky zájmu party people stává jednou z žádaných u nás. Revise můžeme také slyšet jako každý rok v létě na české Ibize - Máchově jezeře, konkrétně ve vyhlášeném Bílým Kameni a v Blue Baru, kde spolu s Adam Cloudem a Petem Walkem hrají po celou sezónu.

Revis mimo djingu také spolupracuje s několika promotéry, kluby a dji na jiných parties a chystá v dohledné době i vlastní produkci.
Více info: www.djrevis.cz

Jeden z vystupujících bude také Hydrophonic, rezident několika parties včetně svých jako O´seex nebo nové + - a klubů včetně Perpeta. Mezi jeho některé úspěchy patří například umístění v prestižní anketě Dance Awards, kde se umístil čtvrtý jako objev roku a pátý jako DJ roku 2005. Jeho interpretační schopnosti a cit k elektronické hudbě v podobě kompozičně zdařilých a posluchačsky úspěšných setů oceňuje jak publikum, tak i promotéři velkých tanečních akcí v následujících letech. Díky tomu měl doposud možnost hrát s takovými jmény, jako je např. Chris Liebing, Adam Beyer, Steve Angello, Mauro Picotto, Dave Clarke, Christian Smith, Filterheadz, Tomcraft, Umek, Nathan Fake, Kosheen DJs a mnoha dalšími. V současné době se věnuje i tvorbě vlastní muziky, především v oblasti house, progressive a techna. Pravidelně se účastní nejvýznamnějších domácích tanečních večírků, v poslední době to byla např. Citadela, Hradhouse, Rio De Riviera, Apokalypsa, Imperium, Eternity a další.
Více info: www.facebook.com/officialhydrophonic

Duncan Grey, talentovaný dj pocházející z brněnské metropole, který se do podvědomí clubberů začal dostávat v roce 2007 z prvu jako funky houseový dj. Od tohoto roku se také stává residentem jednoho z nejlepších českých klubů, brněnského klubu 7.nebe.

V současné době patří mezi nastupující generaci českých djs, mezi jeho dominanty patří zejména precizní výběr skladeb. Jeho sety jsou velmi rozmanité, melodické a plné energie. Stylem kterým se v současné době prezentuje je energický tech-house/techno.
Více info: www.facebook.com/djduncangrey

Impress začne rozjíždět jako první Carl Reins, jeho osudové momenty přicházejí nečekaně – dalším milníkem se stalo seznámení Carlose s djem Re-Minderem, který pravidelně hrával v populárním brněnském klubu Perpetuum a hledal nové tváře do své rezidentní noci Trancextasy. Carlosovo vystoupení tanečníky bavilo a z náhodného setkání se stalo pravidelné hraní. I díky novým zkušenostem si mohl Carlos prosadit vlastní Trance Energy Party v Kunštátě, ale především získal rezidenturu v brněnském 7. nebi, kde každé pondělí předával část své energie parketu na oblíbené party The Other Side.

Následovaly pozvánky na celou řadu zajímavých akcí – hrál při návštěvě Luccy v 7. nebi, na Bublifuku v boskovickém DD Clubu, klubovce Hot Rain, pořádal Warm Up Apokalypsy a spolupořádal sérii Atomic Night, na které představoval clubberům na Blanensku řadu tváří z české djské špičky.

Během léta 2007 dostal šanci zahrát si díky klubu Aneri v Moravském Krumlově na třech zajímavých open-airech – spolu s Luccou a Orbithem, na akci v Brandýse nad Orlicí Swim City a letních House Wars na brněnské přehradě.

„Hraní dávám maximum a není pro mě moc hezčích pocitů než cítit energii z tanečníků a mít šanci jim ji vrátit,“ říká Carlos, jehož hraní byste si rozhodně neměli nechat ujít.
Více info: www.facebook.com/pages/CARL-REINS/67010173988?sk=info

Půvabná a talentovaná DJane Jaqullin se hudebně postará o druhou stage.
Více info: www.facebook.com/pages/DJane-Jaqullin/243895582338671

! fb zvýhodněný vstup !
Potvrzení, mají vstupné do půlnoci za 100 Kč, po půlnoci a ostatní za 150 Kč.

Více info o party najdete také na facebooku: www.facebook.com/events/190638054370896

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016