PARTYINFO

 

BIGDAY - 12. NAROZENINY LIQUID

Datum konání:
16.03.2012 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Neo (Hed Kandi/Ministry of sound/Subliminal), Marcello Totti (knockoutevents), Andrew J (deepdrink), Marty K! (LQD), Pierre Marco (bigday), BelAmi (Boca)
Live:
Developing Artist
Info:
http://www.bigday.cz
Popis:
vstup 70/90 czk
Line-up:
21:00 - 22:00 intro
22:00 - 00:30 Andrew J
00:30 - 01:30 Developing Artist - live
01:30 - 03:00 Neo
03:00 - 04:30 Marcello Totti
04:30 - 05:30 Marty K!
05:30 - 06:30 Pierre Marco
06:30 - 09:30 BelAmi + Mint
 
 
Big Day - dvanácté narozeniny agentury Liquid!

Liquid 12té narozeniny - nejedná se o narozeniny klubu Liquid ale egentury, která pro Vás dříve připravovala většinu tanečních parties nejen na Liberecku. Za tu dobu jsme pochopili že důležitým faktorem, který může rozhodovat o celé budoucnosti Bigday parties, je forma prezentace. Dobre jsme si promysleli, do jakého clubu party naservirujeme, jaké djs jména tuto party ozdobí a hlavne proč! Právě proč je tak podstatné! Krtomě toho že prezentace Bigday je nedílnou součástí LIQUIDu, se vám může totiž stát, že se některý z hostů zeptá proč? Odpověď "vlastně ani sami nevíme", "jen tak" nepůsobí zrovna profesionálně. Liquid si vždy kladl za cíl že musí vědět, co a proč to dělá!

 

Také jméno, které Liquid zvolil pro název svych parties hraje významnou roli - BIG DAY. Většinou je to první věc, jaké si cluber v menu na hudebních serverech, sociálních sítích všimne. Pro nás jako Liquid při vytváření všech parties bylo uplně nejduležitější nenechat se odradit, nevzdat se, zkoušet nové možnosti stále znova a znova. Podporovat djs a celkove clubovou scénu na severu čech. Proto letos slavíme dvanácté narozeniny na které Vás tímto zveme!

Za dj pult přijali pozvání nevšední hosté ba spíše vyjímeční hosté! Jako prvního musíme zmínit dj Nea a jeho suport takovými agenturami, kterýmy jsou: Hed Kandi, Ministry of Sound a Subliminal. Jeho první autorské album označil časopis Xmag, zaměřen&y acute; na taneční scénu, za "nejlepší české taneční album vůbec". DJ Neo remixoval nahrávky pro Monkey Business, JAR, Lucii Bílou, J. Korna, Daru Rolins ... V roce 2007 vychází jeho sólové album "Hearbreak club". Singly z tohoto alba vychází během jara a léta v distribuci po celé Evropě a Spojených státech. Skladba "When I´m with her" byla vybrána do národního finále Eurovize. V současné době pracuje na produkci vlastních skladeb, ale i remixech pro renomované zahraniční labely. Deataili budou postupně zveřejňovány v novinkách na jeho web site. Stal se ve svých 24 letech, nejprodávanějším česko-slovenským djem za hranicemi ČR i u nás vůbec. V jeho velice pestré biografii by jsme mohli p okracovat dál a dál.

Jako další hosté vystoupí Developing Artist : Projekt elektronické h udby s živými elementy, který vznikl díky setkání dje Tchunhase a mother@work koncem roku 2005 v Praze. Dje Tchunhase, který se djingu a hudbě věnuje více než 20 let, jste měli možnost slyšet na mnoha akcích v Praze i po celé ČR. Spoustu času věnuje cestování po akcích na kterých se sám podílí zajištěním perfektního technického zázemí pro sebe a ostatní djs, nebo i pro live hudebníky. Developing Artists dosud spolupracovali se saxofonistou Ivanem Myslikovjanem dále pak s londýnským baskytaristou Janka Ledeckého Davem Mendezem, s kterým nahráli společně track Better Know Way to Go. Dave Mendez nepravidelně DA doprovází na akcích dodnes, stejně jako při akustickém vystoupení DA v Rybě Naruby v roce 2010, kde spole čně odehráli 8 vlastních živých skladeb ve složení, zpěv, akustická kytara, baskytara a Ableton Live.Gabriela aka mother@work již nějakou dobu spolupracuje s moravským techno minimalovým producentem Elektrabelem a současně kromě live vystoupení pracují na společném projektu - Chief!Mama a albu Lozen .Progressivní a našláplé sety, s precizním mixem a nezapomenutelným vokálem mother@work spolu tvoří ojedinělou dvojici, která společně rozpumpuje a učaruje každého v klubu tak, že občas klubeři ani nemají tušení, že je to vlastně live!

Za dj pultem se také objeví dj Marcello Totti, kterého znáte již z předchozích dílů bigday parties, který přislíbil funky hous set. Dále na akci nesmí chybět taky djs, který se zasloužili především o chod LIQUIDu a tím v první řadě jsou dj Marty K! a Andrew J. Doplní je djs Pierre Marco a BelAmi. Party se potáhne do časných ranních hodin!

Více informací a novinek získáte na website.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016