PARTYINFO

 

TIME SWITCH

flyer
Datum konání:
14.04.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Rock Café
DJs:
Gadjo.cz
Live:
Time Switch, Jam Sound Sytem
Info:
http://www.rockcafe.cz
Popis:
start 21:00
 
 
V pražském klubu Rock Café se představí kapela Time Switch!

V sobotu 14. dubna 2012 ve 21:00 se v pražském klubu Rock Café rozezní fúze drum’n’ bassu, breakbeatu, multinational a experimental beatů a dalších hudebních žánrů v podání kapely TIME SWITCH a jejich hosta GADJO.CZ & live Jam Sound System.

 

TIME SWITCH je zcela nový hudební projekt, který se zrodil z členů N.O.H.A., v čele s jejich klenotem Minervou Díaz Pérez (Tu Café, Dive In Your Life, Pijama…)

Tento mezinárodní kolektiv, který za posledních osm let procestoval celou Evropu a nasbíral rozsáhlé zkušenosti z jejich nonstop tourné, se dal nyní dohromady s houževnatým hlasem z Londýna a založili zbrusu novou kapelu!

Novým členem je vynikající hudebník Mike Romeo a kapela má z této spolupráce opravdu velkou radost. Jeho karibské kořeny ( St. Vincent a Grenadina) se hladce pojí s jeho londýnským vlivem. Díky tomu, že vyrůstal v britské hudební „mecce“, propojil vše se svým původem, výchovou a zpracoval ve svůj aktuální, zcela individuální valivý styl.

TIME SWITCH kombinují Minerviny krásné vokální linky spolu s masivními beaty, spojují drum’ n‘ bass ve struktury reálných písní. Zůstávají věrni svému hudebnímu jádru z oblasti zlomených beatů a energické elektroniky, i nadále flirtují s prvky různých kultur a posouvají vše na vyšší úroveň!

Jakmile kapela začne hrát, aktivuje „časový spínač“ a přivádí publikum do jiného vnímání času, do další dimenze bez stresu a napětí, ale se spoustou basů a šarmu.

Společně těchto 5 hudebníků tvoří výbušnou chemickou reakci. S touto nekonečnou energií pracují v současné době na novém albu, které vyjde, až dny začnou být opět horké.

Buďte u toho a nenechte si ujít okamžik zrození této kapely. Již brzy vám nabídnou první ochutnávky z nového alba, které budou samozřejmě promíchány se spoustou již známých písní, a to v podobě silnější než kdykoliv předtím!

TIME SWITCH jsou:

MINERVA DÍAZ PÉREZ (zpěv),

MIKE ROMEO (zpěv),

JOCHEN EICKENBERG (klávesy),

TIM RASHID (basa),

TOBIAS BELKER (bicí)

Odkaz na kapelu:

Web: www.time-switch-music.com

Facebook: https://www.facebook.com/Time.Switch.Music

Youtube: www.youtube.com/timeswitchmusic


GADJO.CZ & live JAM SOUND SYSTEM
global beats/world n bass

Gadjo.cz Veterán a selektor pražského RADIO 1 / autor názvu relace: Všechny hudby světa / v minulosti také oblíbenec krutých mejdanů ethno-dubové scény dnes již neexistujícího vídeňského TURKEYBAR nebo world beats rezident brněnského klubu FLÉDA / večírek 1 LOVE FIESTA /. V posledních X letech vystoupil na velkých festivalech: manchesterském Eurocultured, londynském Big Chill nebo berlínském Karneval der Kulturen…S láskou a vděkem si zahrál na klubových after-mejdanech s bandama: Balkan Beat Box, Boban Markovič Orkestar, Shantel, Skatalites, Natacha Atlas, Panteon Rococo, Zuco 103, N.O.H.A, Bombay Dub Orchestra, Anima sound system, Konono No.1, Susana Baca, Erik Trufaz, Parov Stelar, Zion Train a dalšími svými oblíbenci. Své selekce odehrál v Istanbulu, Budapešti, Amsterdamu,Krakově či Liverpoolu. Jednou nohou žije v Dublině a druhou v Praze, kde se pravidelně objevuje v programech vyhlášených klubů a kaváren: Chapeau Rouge, Cross Club nebo Palác Akropolis.

I přes všechny jakoby “úspěchy“ pořád miluje divočinu lokálních minitančíren, mejdany v hustých barech na stojáka nebo atmosféru rodinných pitek na svatbách, křtinách či zabijačkách. Co také můžeme očekávat od obdivovatele prastarých Kiling Joke, Ministry, Cypress Hill, Mano Negra, Lee Scratch Perryho nebo dnešních Buraka Som Sistema,Taraf de Haidouks, Salif Keity, Ojos de Brujo či Mexican Institut Of Sound? V multižánrové gadjo.cz tančírně si tedy na své přijdou jak příznivci world n bassu, balkan-latino-ska-dubu, londýnského asian-undergroundu tak mexické cumbie nebo modního electro swingu… A na závěr i hudby ze Star Wars.

Webové stránky Gadjo.cz: www.gadjo.cz


Předprodej na pokladně Rock Café Praha : po-st-pá 15.00 –19.00 hod za 330 Kč (+ poplatky prodejce)/ a v síti Ticketstream za 330 Kč (+ poplatky prodejce)/ na místě za 390 Kč.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016