PARTYINFO

 

TRANCEFUSION WARM UP

Datum konání:
10.03.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Atelier Club
DJs:
Mark Eteson (UK), Toni Glide, Thomas Coastline, Sandeagle, MarcoS, Mike M
 
 
Jediný Trancefusion warm up event v Praze!

Datum 14. 4. 2012 už mají všichni fanoušci elektronické taneční hudby zapsané červeným písmem ve svých diářích. Prahu totiž čeká uragán, který nemá v historii českých halových tanečních párty obdoby – Trancefusion. Na tak obří akci je ale třeba se náležitě připravit a rozehřát. Přesně proto je tu pro Vás jediný pražský Trancefusion Warm Up Atelier Clubu s programem přesně takovým, aby dělal svému většímu předobrazu náležitou čest.

 

Mark Eteson asi nepotřebuje být tranceovému publiku sáhodlouze představován. Tento celosvětový resident značky Godskitchen je známý především pro svá skvělá četná vystoupení na UK Global Gathering, Street Parade ve Švýcarsku, Open Air festivalech v Rusku až po futuristické superkluby v Šanghaji. Markovy skladby „Atlantic“, „Cherry Whip“ a „The Hymn“ se staly okamžitými hity a získaly Markovi podporu legend, jako jsou Paul Van Dyk nebo Judge Jules. Jejich komentáře na Markovu adresu mluví za vše:

Armin van Buuren:  “Mark je jedním z těch DJů, kteří plně rozumí trancu a učinili ho svým vlastním. Skladby označené jménem Mark Eteson mě vždycky nadchnou, protože Mark rozumí podstatě trancu.”

Above & Beyond:  "Mark je konstantní součást Trance Around The World, odehrál s námi na turné neuvěřitelné sety, a co málokdo ví, je také úžasný kouzelník!"

Gareth Emery:  “Je skvělé vidět Markův vývoj coby producenta a DJe v posledních pár letech. Zanedlouho ho uvidíme na samém vrcholu!"

Judge Jules:  “Spolehlivý jako německý vlak!”

Toni Glide se uvedl ve velkém stylu v roce 2008, kdy si jej pro svou show Dance Exxtravaganza vybralo celonárodní rádio Evropa 2 a kdy se stal residentem Meccamixu a klubu Duplex. V roce 2009 odstartoval vlastní noci Victory s DJem NEO v klubu Mecca a rezidenturu v klubu Celnice. Toniho remix skladby DJ Neo – Just Another Crack vyskočil s celým EP na celosvětové 8. místo prodejního žebříčku progressive house skladeb na juno.co.uk. Aktuální remix skladby What Happens in Vegas od Chuckieho a Gregora Salta povyšuje tuzemský progressive house na světovou úroveň. Jeho vydání očekávejte pod novým projektem Hyperbella. Naposledy Toni vystoupil ze svého studia do světel reflektorů na párty Shake Stream právě v Atelier Clubu, kde po britských headlinerech Audio:Hertz UK vytřel všem zrak ještě větším rozbitím davu. Po jeho energickém nakopnutí publikum neopustilo parket do osmé hodiny ranní.

Thomas Coastline nastartoval svou kariéru ve velkém stylu roku 2005 jako součást stage Michael Burian and Friends na festivalu Mácháč s Paul Van Dykem „v hlavní roli“. Hned jeho první samostatnou skladbu „After hour“ zahrnul Armin Van Buuren do své světoznámé rádiové show A State Of Trance. Třetí skladba „Love Victims“ Thomasovi vydobyla přízeň Ferryho Corstena, Above and Beyond a dotáhla to na skladbu týdne v Sean Tyasově show „Tytanium Sessions“. Thomasovu produkci můžete slýchat např. na Dance Radiu, TV Fun 1 Kiss Jižní Čechy nebo i na Afterhours.fm. Nejraději si ale poslechněte Thomasovu novou show Trancefusion Night na Danceradiu v sobotu od 19:00.

Sandeagle je jedním z nejvýkonnějších českých trance producentů, ne-li ten úplně nejplodnější. Jen za poslední 2 roky má na kontě 17 singlů, převážně u Trance All-Stars Records. Už od roku 2008 týden co týden ladí tisíce posluchačů na rádiu Trance.fm jeho pořad Trance Memories, kde prezentuje zásadní skladby historie trancu, který poslouchá od svých davnácti(!) let. Trance Memories uslyšíte na Trance.fm vždy ve čtvrtek ve 22:00.

MarcoS je nekorunovaným králem nejen pražských Afterparties. Jeho energický na vibrujícím basovém drive založený house je pověstný svými magickými schopnostmi. Kdyby se o něm dověděli v Rakousku u Rudých Býků, jistojistě by ho vymačkali do svých modrých plechovek. MarcoS totiž dokáže tomu správnému publiku (ano, vám!) pumpovat energii do žil klidně až do odpoledne dne následujícího po tom, kdy jste se vyrazili bavit. Tohle je potřeba zažít, doma ohlaste pozdní příchod.

Mike M je predátor, který brázdí pražské vody od roku 2003. Jeho útočištěm zatím byly parník Dance Radia, show téhož radia Noční Jízda a její akce Noční Jízda Live, Top Secret Club, projekt VirtualDeejays, MischMasch. V poslední době zakotvil na MarcoSově věhlasné párty Starnight ať už v Havana Clubu nebo později v Atelier Clubu. Roztrhá vás něžně!

TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény!

Vstupenky v síti Ticketstream on.fb.me/tf-tickets

Odkazy:

Facebook (událost) on.fb.me/tf-warmup

Mark Eteson www.marketeson.com

Toni Glide www.facebook.com/toniglideofficial; http://youtu.be/4yOj_Bc68GI

Thomas Coastline www.thomascoastline.eu

Sandeagle www.myspace.com/sandeagle

MarcoS on.fb.me/djmarcos

Mike M www.idj.cz/jaspa

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016