PARTYINFO

 

LE GRANDE HOUSE

Datum konání:
20.04.2012 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Charlie Clubber, Laddy M, Danny Bright
Popis:
vstup 100 czk
 
 
Le Grande House vystoupí premiérově ve Fabricu!
Le Grande House se už příští týden poprvé představí v ostravském Fabricu

Hudebně taneční pojetí Le Grande House bylo zahájené v roce 2008 a od té doby na sebe upřelo pozornost desítek tisíc fanoušků, kteří se stali svědky nezapomenutelného zážitku.

 

Osmi hodinové představení moderní hudby dnešní doby, které přináší lidem novou dimenzi zábavy se konalo ve více než200-krát a to v třech zemích. Zažít ho můžete na vlastní kůži jen ve vybraných klubech a na exklusivních místech.

Do Ostravy přichází s hlavně bohatým programem a obsazením předních slovenských DJs, Charlie Clubber & Laddy M, kteří vedou úspěšnou hudební kariéru doma i v zahraničí. Dali by se o nich psát dlouhé chlácholné texty, ale efektivnější bude navštívit jejich internetové stránky. Je doplní Vám známý rezident klubu Danny Bright.

Ale samozřejmě nejlepší metodou jak to zjistit je, nechat se o jejich kvalitách přesvědčit naživo ve Fabricu už 20.dubna!

★ Charlie Clubber – www.charlieclubber.com
★ Laddy M – www.charlieclubbers.net/laddym
★ Danny Bright – www.facebook.com/dannybright

Neoddělitelnou součástí programu jsou vystoupení tanečníků, umělců, zpěváků, hudebníků, aj. Živé převedení umění zpravidla vytváří efekt uznání a jedinečnosti, kterým se snaží lidem přinést ty nejtalentovanější až na dosah ruky.

V tento výjmečný večer představíme speciální UV - LASER & PYRO show od MYSTIQUE, acrobatický POLE DANCE od Vertical Angels a taneční vstupy tanečníků ELECTRO BOOGIE.

★ Vstupné/Entry:
100 CZK 

★ SPECIAL UV - LASER & PYRO SHOW

★ ACROBATIC POLE DANCE

★ ELECTRO BOOGIE DANCERS

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016