PARTYINFO

 

12TH ANNIVERSARY OF FABRIC - DNB EDITION

Datum konání:
18.05.2012 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Aphrodite (uk), Pixie, No Money, Kyanid, This & That, Drum-it & Lineart, Schooler, Creax, Tom-M
Info:
http://www.facebook.com...
Line-up:
21:00 This b2b That
23:00 No Money
00:30 APHRODITE
02:30 Pixie
04:00 Kyanid
05:30 Drum-It b2b Lineart

Dubstep stage:

22:00 - 04:00 Schooler, Creax, Tom-M
 
 
DJ Aphrodite na narozeninách Fabricu - profil

Věhlasný ostravský klub Fabric slaví již 12 let své existence. Bujaré oslavy budou probíhat i v rytmu zlomených beatů. 18. květen bude pro "drumíkáře" svátkem, protože již podruhé v historii klubu přijede věhlasný DJ a producent Gavin King aka Aphrodite. Tato živoucí legenda plnící kluby a haly po celém světě, rozezní ostravský Fabric aktuálním soundem.

 

Aphrodite, vlastním jménem Gavin King, je anglický DJ a hudební producent, který se významně zasloužil o rozšíření stylů Jungle a Drumandbass. Někdy se mu proto říká Král junglu nebo Otec drumandbassu. Je taky známí díky tomu, že v podstatě vymyslel jungleový „subžánr“ zvaný jump up a dodnes díky němu můžeme vesele hopsat na nenáročné a jednoduché pecky. Je charakteristický jednoduchým beatem provázeným o polovinu pomalejšími hip-hopovými samply a originálními vesele hopsajícími basy.

Aphrodite začal svou producentskou a djskou dráhu na konci osmdesátých let během tzv. "Summer Of Love". V polovině 90.let společně s Micky Finnem zakládají legendární label "Urban Takeover", na kterém vyšla spousta nezapomenutelných skladeb i od jiných umělců, jako např. Special K nebo Mulder. Nesmíme zapomenout na jeho remixérskou činnost, ať už oficiální, např. pro A Tribe Called Quest, Mobyho, Moloko nebo Apollo 440, ale i tu neoficiální, např. bootleg pecky "Ready Or Not" hiphopových Fugees.

Na severu Moravy Aphrodite hrál už několikrát a pokaždé si dokázal získat publikum, které ho vehementně podporovalo během jeho hraní. Nejinak tomu bude i na 2.části narozenin klubu Fabric, které proběhnou v rytmu polámaných beatů v pátek 18.května.

 
Oslavy 12. narozenin klubu Fabric pokračují v rytmu DnB

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016