PARTYINFO

 

11. NAROZENINY STUDIA 54

Datum konání:
27.04.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Enrico, Tommy Rogers, Ronny, Peet, Pietros, Béda, Slovak, Richie, Eagle, Faith, Veekay, Finidi, Paco, Pete Walk, Raffael de la Rue, Yan Dark, Adlet, P-jay
Info:
http://www.studio54.cz
 
 
Studio 54 se na své 11. narozeniny představí v novém! 11.narozeniny Studia54 startují již v pátek večer! Důležité info + line-up!
11.narozeniny Studia54 aneb nespoutaná 20hod jízda již příští pátek 27.4. večer!

17 dj's, 20 hodin non-stop hudby, free cd pro každého a b-day atmosféra na každém kroku za 150,- Kč - to jsou 11. narozeniny Studia 54!

 

Již příští pátek to propukne! Během 20-ti hodin se za mixem představí 17 dj's ve speciálních narozeninových setech a vy si tak budete moci společně s námi užít 11. narozeniny klubu jak se sluší a patří a pomyslným šachovnicovým praporem odmávnout novou dekádu fungování tohoto klubu!

Je to neuvěřitelné, ale pražský afterklub Studio 54,  o kterém se stále častěji povídá i za hranicemi naší země a který se díky svému renomé stal partnerem známých domácích eventů a festivalů, slaví 11. narozeniny!

Za mixážním pultem se představí na 17 rezidentů tohoto afterklubu a vy se tak můžete těšit na nezkrotnou jízdu společně s Enricem, Tommy Rogersem, Ronnym, Faithem, Pacem, Bédou, Eaglem, Petem Walkem, Yanem Darkem, Richiem, Pietrosem, Veekayem, Finidim, Slovakem, Raffaelem de la Rue, P-jayem a jedinou rezidentkou Studia 54 - svůdnou a smyslnou djane Adlet!

Kromě bohatého hudebního programu, který si užijete na 100 procent se může každý příchozí těšit na speciální narozeninové cd, servisem hned na 4 barech,  z nichž tři jsou situovány ve spodních prostorách klubu a jeden společně s posezením v horní části klubu a také na nově zrekostruované prostory klubu, kde se budete cítit opravdu komfortně!

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz a www.facebook.com/studio54.cz

 
11. narozeniny Studia 54 se blíží! Odstartujte společně s námi novou dekádu pražského afterklubu! 11. narozeniny Studia54 proběhnou poslední dubnový pátek

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016