PARTYINFO

 

11. NAROZENINY STUDIA 54

Datum konání:
27.04.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Enrico, Tommy Rogers, Ronny, Peet, Pietros, Béda, Slovak, Richie, Eagle, Faith, Veekay, Finidi, Paco, Pete Walk, Raffael de la Rue, Yan Dark, Adlet, P-jay
Info:
http://www.studio54.cz
 
 
Studio 54 se na své 11. narozeniny představí v novém!

Nové toalety, nový bar a velká nová šatna na 11. narozeninách Studia 54! 11. narozeniny pražského afterklubu Studio 54 jsou za dveřmi, tak doražte společně s námi odmávnout starou dekádu a odstartovat tu novou!

 

S příchodem nové dekády prochází i klub samotný změnami, které rozhodně zvýší komfort pro jeho návštěvníky.

Narozeninoví hosté určitě ocení kompletní rekonstrukci spodních toalet, kde budou mimo jiné umístěny i LCD televizory, na nichž budou promítány veškeré informace o budoucích akcích pořádaných Studiem 54 nebo jeho partnery.

Další důležitou složkou klubu je bezesporu dominantní bar, který projde kompletní rekonstrukcí a zvýší se tak komfort obsluhy klientů klubu. Bar bude zvětšen a nasvícen působivými barevnými led diodami.

 

Kromě těchto dvou důležitých aspektů, které jsou neodmyslitelnou složkou každého klubu, se mohou clubbeři těšit také na pozměněný djský pult, novou šatnu, kde se zvýší i její kapacita a drobné vychytávky, které návštěvníci určitě ocení.

Také budou obměněny sedací soupravy v dolní části klubu, jež budou sloužit k většímu pohodlí a zároveň bude změněn i design vrchních prostor klubu!

Kompletní informace o aktivitách Studia 54 naleznete na www.studio54.cz nebo na www.facebook.com/studio54.cz

 
11.narozeniny Studia54 startují již v pátek večer! Důležité info + line-up! 11.narozeniny Studia54 aneb nespoutaná 20hod jízda již příští pátek 27.4. večer! 11. narozeniny Studia 54 se blíží! Odstartujte společně s námi novou dekádu pražského afterklubu! 11. narozeniny Studia54 proběhnou poslední dubnový pátek

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016