PARTYINFO

 

FÚZE - 5 ANNIVERSARY

Datum konání:
07.04.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
John Kennedy (UK), Chochacz (Mejdanzym), Mr. Ultrafino (Ultrafino.net)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Fúze oslaví v sobotu páté narozeniny!

Pět let je přelomový moment v životě takřka čehokoliv. Chlapečci v tomto věku čurají ve stoje, holčičky dostanou první kočárek, na pejsky přestanou páníčci šišlat „no vono je to ještě štěně...“ a mejdany vejdou v obecné povědomí charakterizované slovy: „Jo vo tom sem už slyšel, woe.“

 

Zasvěcení klubeři ovšem ví, že o úkazu jménem FÚZE nestačí slyšet, ale že se musí zažít. Podtitul večírku slibuje, že zde můžete tancovat na vše, na co jste kdy chtěli, ale jinde vám to nedovedli zahrát. Funk, latino, jazz, disco, hiphop vzácné i osvědčené grůvy, brazilsko-perkusivní jamy v šest ráno, zpěváci, muzikanti... a to všechno na lodi. A jak říkají Sugarhill Gang „What you hear is not a test...“. Protože to šlape už pět let. A teď se držte:

Jako hosta si rezidenti Chochacz a Mr.Ultrafino nepozvali nikoho menšího, než veterána českého DJingu jménem Liquid A. Je tomu tak z několika důvodů. Jednak proto, že pult s gramofony je na Bukanýru docela vysoký a menší DJové musí při míchání stát na bedýnce. Hlavní důvod je ale ten, že na pětiletém výročí nemůže hrát nikdo povolanější než tento hudební všeznalec, legenda pamatující začátky Bunkru, Roxy, Mlékojed a všech dalších, pavučinami a tajemstvím opředených institucí. Jestli jste to ještě nezpracovali, tak ano, čtete dobře. Liquid A. se po předlouhé pauze strávené v Krněnském exilu postaví za gramofony a kdo si to nechá ujít, riskuje ztrátu společenského statutu v intelektuálních kruzích.

P.S. Členem intelektuálního kruhu dle vlastního výběru se můžete stát přímo na palubě. Sortiment bude pestrý, pouze kruhy záchranné jsou k mání v omezeném množství.

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016