PARTYINFO

 

UNPLUGGED

flyer
Datum konání:
26.04.2012 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (Techno.cz) feat. MC Manda, Pavel Krejdl (Techno.cz / Kovoshrot), Kim Pixa (La Pascos Rec.)
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Pavel Krejdl a Kim Pixa ve čtvrtek na Bukanýru!

Tak jak? Pořád to ještě není ono, viďte?! Přes poledne na tričko, k večeru aby se člověk už zase sháněl po péřovce a takový deštník, tak ten je prosím pěkně v těchto dnech zcela nezbytným módním doplňkem. Naštěstí nejsme z cukru a zimu za nehty už také dávno nenosíme... Tedy vzhůru na palubu, mezi ostřílené námořníky a stejně ostřílené emancipované námořnice, dálky volají! Ano, přestože po celou čtvrteční noc zůstane House boat U Bukanýra silnými ocelovými lany upevněný k nábřeží L. Svobody pod Štefánikovým mostem, hudebně se budeme brouzdat po celém světě a sklouzneme se na všech možných stylových vlnách. Je tu další Unplugged, tedy tři hráči se svými speciálními sety a jeden MC, co pusu hned tak nezavře...

 

Ani dubnová edice na tom nebude se startem nejexperimentálnější noci na Bukanýru jinak a i tentokrát se role zahřívačů ujme dvojka Face & Manda! Pár minut po osmé si briskně rozbalí všechna ta fidlátka, která ke svému společnému vystoupení potřebují a chvíli nato začnou improvizovat. Nu disco a deep house - dva styly, v nichž se ti dva našli a které je neskutečně baví. Jeden míchá všechny ty černé dvanáctipalcové klenoty do sebe, aby vytvořil vzrušující příběh, druhý přímo na místě vyrábí z instrumentálek svým sametovým hlasem ještě něco navíc. A představte si, že se to lidem líbí čím dál víc... Přesně ve 22:00 pak bude štafeta předána dalšímu milovníkovi vinylů. Také legenda domácího techna Pavel Krejdl na ně nedá dopustit, ovšem protentokrát, jak se také pro Unplugged sluší a patří, se pokusí na svůj oblíbený styl alespoň trochu zapomenout. Tech house, to bude to pravé a jen další z důkazů v řadě, jak velkým hudebním chameleónem umí tenhle věčně usměvavý DJ být. Za těch bez mála dvacet let strávených za gramofony dosáhla jeho sbírka úctyhodných rozměrů a je na čase vzít všechny ty originální placky na výlet! A až se jako mávnutím kouzelného proutku stane ze čtvrtka pátek, otěže do svých dlouhých rukou uchopí sám majitel slibně se rozjíždějícího vydavatelství La Pascos Records – Kim Pixa a ještě je trochu povolí. Stále miluje elektro, jeho láska k technu však také ani náhodou neuvadá a vy se o tom budete moci přesvědčit na vlastní uši, až budete takhle k ránu cválat kolem parketu a nikdo a nic vás prostě nezastaví... Jen si to pěkně užijte!

DJ Face feat. MC Manda @ Unplugged, House boat U Bukanyra 26.1. 2012 by Myclick

I tentokrát se na jedné palubě, na jedné lodi sejdou pisálci a foťáci serveru, který se den co den stará o to, abyste jako fanoušci elektronické muziky měli stále co číst, stále co poslouchat a stále na co koukat. Rádi naše čtenáře poznáme osobně! Navíc se festivalová sezóna pomalu ale jistě blíží - přijďte se nám tedy pochlubit, kam se právě vy letos chystáte, protože tam jednoduše nemůžete chybět... Chcete pro nás tuto jedinečnou akci nějakým způsobem zdokumentovat? Proč vlastně ne?! Do vašich diářů si tedy poznamenejte: čtvrtek 26. dubna, Unplugged, House boat U Bukanýra a 20:00 si červeně zakroužkujte!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 24. května 2012 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda & Hodjohn (sax), Daho (Nula2) a Braun.

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016